Ασύλληπτο: Δολοφόνησε με φριχτό τρόπο τα δύο μικρά παιδιά του και την γυναίκα του επειδή εκείνη αρνήθηκε να κάνει αυξητική στήθους (φώτο)

Τους δηλητηρίασε και στη συνέχεια τους έβαλε μέσα στο ταξί και έβαλε φωτιά για να φανεί ως αυτοκτονία

Ένας οδηγός ταξί από την Ταϊβάν σκότωσε τα δύο μικρά παιδιά του και τη γυναίκα του . Αιτία; Η σύζυγος του αρνήθηκε να υποβληθεί σε δεύτερη επέμβαση αυξητικής στήθους.

  Η 34χρονη  Πενγκ Χού-ι είχε ήδη υποβληθεί σε επέμβαση αυξητικής στήθους για να ευχαριστήσει τον 32χρονο σύζυγο της Βου Γουένγκ-γου . Εκείνος όμως δεν ικανοποιήθηκε από τα αποτελέσματα και ακολούθησε μια διαμάχη καθώς εκείνος επέμενε ότι η γυναίκα του, έπρεπε να κάνει κι άλλη επέμβαση για να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο στήθος.

Στη συνέχεια μετά από τις διαρκείς πιέσεις που δεχόταν, η γυναίκα του ζήτησε διαζύγιο. Εκείνος την προσκάλεσε σε ένα οικογενειακό γεύμα με τα παιδιά για να συζητήσουν την "διαφορά" τους. Μέσα στο ταξί βρέθηκε μία απόδειξη από τα McDonald's.

Αλλά το οικογενειακό γεύμα συμφιλίωσης κατέληξε σε τραγωδία. Σοκάρει ο τρόπος με τον οποίο ο 32χρονος ταξιτζής δολοφόνησε την οικογένεια του. Η αστυνομία της Ταϊβάν θεωρεί ότι πρώτα τους δηλητηρίασε.

Η 34χρονη γυναίκα και τα δύο παιδιά 9 και 6 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα στο ταξί του δράστη. Η σύζυγος του  ήταν δεμένη στο τιμόνι του ταξί ενώ ο γιος του και η κόρη του βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους στο πίσω κάθισμα του οχήματος.

Μέσα στο ταξί βρέθηκε και ένα μαγκάλι γεμάτο στάχτη, στοιχείο που οδηγεί τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο 32χρονος οδηγός ταξί έβαλε την οικογένειά του μέσα στο αυτοκίνητο, άναψε τη φωτιά για να φανεί ότι επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν από ασφυξία.

Η αδερφή της 34χρονης Πενγκ  δήλωσε στα τοπικά media ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει από τον περασμένο Νοέμβριο μετά από συμφωνία να μοιράζονται ανά τρίμηνο την κηδεμονία των δύο παιδιών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ