Πότε θα δούμε την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor; – Εντάσεις και καβγάδες για την ελληνική ομάδα με αποχώρηση παίκτη!

Μεγάλες αλλαγές στον Άγιο Δομίνικο... 

Το φετινό Survivor είναι αρκετά έντονο καθώς οι παίκτες της ελληνικής ομάδας έχουν να αντιμετωπίσουν την τουρκική η οποία έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή.

Παρόλα αυτά είναι γνωστό πως το Survivor Ελλάδα - Τουρκία δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες της παραγωγής, γι' αυτό και πραγματοποιούνται διάφορες κινήσεις και αλλαγές, ώστε να προσελκύσουν περισσότερο κοινό.

Έτσι αποφάσισαν να βάλουν μέσα στο παιχνίδι την Κατερίνα Δαλάκα η οποία έφτασε πέρυσι στον μεγάλο τελικό και βγήκε δεύτερη.

Η αθλήτρια δέχτηκε την πρόταση και ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την Κυριακή που μας πέρασε στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, πως αναμένεται να μπει σύντομα στο παιχνίδι η Κατερίνα Δαλάκα.

Πότε όμως θα την δούμε στους στίβους μάχης; Η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε τα ξημερώματα της Τρίτης για Άγιο Δομίνικο και αναμένεται να τη δούμε στο παιχνίδι το προσεχές Σάββατο.

Από την άλλη η ελληνική ομάδα χάνοντας εχθές στο έπαθλο φαγητού και γυρνώντας στην καλύβα είχε έναν μεγάλο καβγά. Η ένταση και οι εκρήξεις των παικτών προς τον Βασίλη Βασιλικό ήταν απανωτές.

Στο συμβούλιο του νησιού η Ιουλιέτα Κίτρινου αποχώρησε από το Survivor.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ