Πως αποχαιρετούν τον Καρλ Λάγκερφελντ ο Βαλεντίνο, η Κάρλα Μπρούνι, η Λίντα Εβαντζέλιστα , ο Νίκος Αλιάγας (φώτο)

Ο κόσμος της μόδας και της show biz, αποχαιρετά τον μεγάλο δημιουργό

Με συγκινητικές αναρτήσεις που εκθειάζουν τα μοναδικά προσόντα που διέθετε ο "βασιλιάς της μόδας", τον αποχαιρετούν όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν.

"Καρλ - μεγάλη αγάπη της ζωής μου", έγραψε στο Instagram το γνωστό μοντέλο Λίντα Εβαντζέλιστα και συνόδευσε τη λεζάντα της υπέροχης φωτογραφίας που ανέβασε, με ραγισμένες καρδιές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Karl... Great love of my life. ?@karllagerfeld @chanelofficial ???????????????????????????????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Linda Evangelista (@lindaevangelista) στις

 

"Αγαπημένε μου Καρλ, ευχαριστώ για όλες εκείνες τις λάμψεις...Σε ευχαριστώ που έφερες ομορφιά και φως στον κόσμο μας. Τόσο πολύ χρώμα στο σκοτάδι. Τόσο πνεύμα στις θαμπές μέρες μας. Νομίζω ότι δεν θα ήθελες τόσα πολλά δάκρυα, τόσα πολλά λουλούδια και τόσο πολλές δάφνες, αλλά θα λείψεις σε όλους. Όλος ο κόσμος θα αισθανθεί την απουσία σου. RIP.", έγραψε η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας , Κάρλα Μπρούνι στην ανάρτηση της στο Instagram και δημοσίευσε 3 φωτογραφίες της με τον Καρλ Λάγκερφελντ.

 

 

"Καρλ φίλε μου....Karl φίλε μου ... θα είσαι για μένα πάντα ο νεαρός που ήταν χαμογελαστός και γεμάτος ζωή! Είμαι τόσο λυπημένος και τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τη θλίψη μου! Σ 'αγαπώ φίλε μου ... Στο επανιδείν ", έγραψε ο διάσημος σχεδιαστής Βαλεντίνο και δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία του με τον Λάγκερφελντ.

 

 

"Πολυαγαπημένε Καρλ, Τι προνόμιο να καταφέρω να μάθω από εσάς. Κανείς μετά από σας δεν θα συνδυάσει την περιέργειά σας, την ευστροφία και την ετοιμότητά σας να απαντήσετε ... το πάθος σας! Καλό ταξίδι σε αυτή τη νέα περιπέτεια, έγραψε στην ανάρτηση του ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας Τζιαμπατίστα Βάλι

 

 

"Ημέρα πένθους για τον κόσμο της μόδας. Ο Καρλ Λάγκερφελντ μόλις μας άφησε σε ηλικία 85 ετών.  Ένα ελεύθερο πνεύμα, μοντέρνο,  ανατρεπτικό και αποφασιστικά αστείο. Εδώ στο στόχο μου το 2014. Αντίο Κύριε" έγραψε ο Νίκος Αλιάγας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ