Ο 5χρονος βαφτισιμιός του Καρλ Λάγκερφελντ - Γιος του Γερμανού μοντέλου και μεγάλου έρωτα του μόδιστρου (φώτο)

πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι πρόκειται για έναν μικρό "βετεράνο" της γαλλικής μόδας.

Από μικρός στα βάσανα μπήκε ο  Hudson Kroenig. Λίγο μετά τα τρία του χρόνια άρχισε να περπατάει σε διεθνείς πασαρέλες. Βλέπετε , έτυχε να είναι βαφτιστήρι του "βασιλιά της μόδας" Καρλ Λάγκερφελντ, που έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Αλλά και ο μπαμπάς του δεν είναι άσχετος με το χώρο της μόδας. Είναι ο Γερμανός  Brad Kroenig, που είναι ένα από τα διάσημα μοντέλα της Chanel. Μάλιστα ο Brad, είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Κάρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος τον θεωρούσε την "μούσα του".

Μπαμπάς και γιος

Έτσι ο 5χρονος σήμερα Hudson Kroenig σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών είχε ήδη "πρωταγωνιστήσει" σε τρία Show της Chanel. Ήταν μάλιστα τόσο καλός "που έκλεψε την παράσταση" και πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι πρόκειται για έναν μικρό "βετεράνο" της γαλλικής μόδας.

Ο νονός του κάθε φορά που τον έβλεπε στις πασσαρέλες να φοράει ρούχα Chanel και Fendi, και να περπατάει στο πλευρό του μπαμπά του τον καμάρωνε και τού έλεγε: "Πρέπει να σε φωτογραφήσω αμέσως"', αναφέρει η Daily Mail

Ο 32χρονος μπαμπάς του είναι για πολλά χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος του διάσημου σχεδιαστή. Έχει μάλιστα παραδεχθεί ότι χωρίς τον Καρλ Λάγκερφελντ, η καριέρα του δεν θα είχε απογειωθεί.

Ο μικρός Hudson, αποκαλούσε τον νονό του, "Θείο Καρλ" και τον αγαπούσε πολύ. Το ταλαντούχο 5χρονο μοντέλο, έχει ήδη ένα μεγάλο βιογραφικό. Μαζί με τον πατέρα του είναι το πρόσωπο της Fendi, ήταν ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν στην έκθεση φωτογραφίας της Chanel , με τίτλο 'Little Black Jacket' και η γερμανική Vogue του έχει κάνει ένα μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ