MasterChef 3: Μεγάλη ανατροπή με 9 παίκτες προς αποχώρηση – Έξαλλος ο Κοντιζάς μαζί τους (βίντεο)

Πρωτοφανές ξέσπασμα Κοντιζά... 

Μεγάλες εντάσεις είχε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να φτιάξουν ένα πιάτο με βασικό υλικό το ψωμί του τοστ, με πολλούς να τα κάνουν… θάλασσα!

Ορισμένοι μάλιστα δεν ήξεραν τι να φτιάξουν και έφτιαξαν απλά ένα τοστ ή ένα απλό κλαμπ σάντουιτς.

Οι απαιτήσεις στο MasterChef 3 είναι υψηλές και οι κριτές απαιτούν από τους παίκτες έμπνευση, δημιουργικότητα και νοστιμιά στα πιάτα.

Οι κριτές δοκίμασαν τα πιάτα, ωστόσο, είδαν πως ορισμένοι δεν είχαν διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το βασικό υλικό, φτιάχνοντας είτε απλά τοστ, είτε πιάτα που δεν ανταποκρίνονταν στα στάνταρ του διαγωνισμού.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση για το MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι στη δοκιμασία αποχώρησης θα μαγειρέψουν και οι εννέα παίκτες που βρίσκονταν κάτω.

 

 

«Ολοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Νικήτρια της χθεσινής δοκιμασίας ήταν η Ελίζαμπεθ, η οποία έφτιαξε μια φανταστική, σύμφωνα με τους κριτές, πουτίγκα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ