Τραγικός επίλογος για τους 4 αγνοούμενους στην Κρήτη – Εντοπίστηκαν νεκροί στο αυτοκίνητό τους

Τραγική εξέλιξη είχε η τεράστια επιχείρηση των αρχών... 

Τραγική εξέλιξη είχε η τεράστια επιχείρηση των αρχών που συνεχιζόταν αδιάλειπτα από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου,καθώς επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι.

Βρέθηκε το αυτοκίνητο της τετραμελούς οικογένειας, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι και δυστυχώς τα σωστικά συνεργεία έχουν εντοπίσει στο εσωτερικό του μοιραίου οχήματος και τους.

Κι ενώ βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στις εκβολές του Γεροποτάμου, λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, υπήρξε ξαφνικά έντονη κινητικότητα με τους συμμετέχοντες να απομακρύνονται άμεσα από το σημείο.

Όπως γνωστοποιήθηκε λίγο αργότερα, το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα τέσσερα άτομα σύμφωνα με το cretapost.gr βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου η 30χρονη Ροδούλα Τσαγκαράκη είχε κάνει το απεγνωσμένο τηλεφώνημα στις αρχές ζητώντας βοήθεια.

Στη συνέχεια οι αρχές κατέβαλαν προσπάθειες ώστε να ανασύρουν το όχημα, διαδικασία που εξελίχθηκε με μεγάλη δυσκολία, λόγω της ορμητικότητας των νερών. Ωστόσο αρχικά, κατάφεραν με τη βοήθεια μηχανημάτων να ανυψώσουν το όχημα ώστε να απομακρύνουν τις δύο πρώτες σορούς από το εσωτερικό του, και κατόπιν να ανασύρουν στην επιφάνεια το μοιραίο αυτοκίνητο.

(Δείτε περσσότερες φωτό στο slide show) 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ