Η δικιά μας Mary Katrantzou έσκισε χθες στο Λονδίνο με τη νέα της κολεξιόν - Όλο και πιο ψηλά - Μπράβο Μαίρη! (φώτο-βίντεο)

Για τις δημιουργίες της στη νέα κολεξιόν εμπνεύστηκε από τις δυνάμεις της φύσης. "Γη , αέρας, φωτιά, νερό"

Νέος θρίαμβος για την ταλαντούχα Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου. Η νέα της συλλογή για το φθινόπωρο του 2019 κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις. Για τις δημιουργίες της στη νέα κολεξιόν εμπνεύστηκε από τις δυνάμεις της φύσης. "Γη , αέρας, φωτιά, νερό"

Η επίδειξη της βασισμένη στα χρώματα του ουράνιου τόξου συγκαταλέγει την Μαίρη Κατράτζου στους μεγαλύτερους σχεδιαστές του κόσμου , γράφει η Vogue. Τα έντονα χρώματα και τα φτερά στρουθοκαμήλου που χρησιμοποίησε στα ρούχα της παραπέμπουν στην ιστορία της βρετανικής μόδας των δεκαετίων 70 και 80.

Η διεθνής της πελατεία που φτάνει σε όλο τον κόσμο, αγοράζει τα ρούχα της ως "έργα τέχνης". Τα πιο εντυπωσιακά κομμάτια της συλλογής της είναι και τα πιο εμπορικά. Πρόκειται για υπέροχα πολύχρωμα  φορέματα διακοσμημένα με μοτίβα λουλουδιών και βλάστησης.

 Σε μια εποχή όπου η μαζική παραγωγή  έχει όλο και μικρότερο νόημα είτε για τους σχεδιαστές είτε για τους πλούσιους καταναλωτές που αναζητούν σπανιότητα και πρωτοτυπία στα ρούχα που επιλέγουν, η Μαίρη Κατράντζου καταφέρνει να αποκτά φανατικούς θαυμαστές των ρούχων της σε όλο τον πλανήτη.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ