Ζώδια: Καλό Σαββατοκύριακο με Σελήνη στον Καρκίνο - Οικογένεια, συναισθήματα αλλά και παλιές αγάπες στο προσκήνιο

Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

 Σήμερα η Σελήνη θα περάσει στην ιδανική για εκείνη θέση, στο ζώδιο του Καρκίνου! Η σημερινή ημέρα λοιπόν, είναι αφιερωμένη σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, αναμνήσεων, συναισθημάτων, αλλά και σε σκέψεις ή επικοινωνίες που αφορούν κάποιες παλιές μας αγάπες, όπως αναφέρει το oroskopos.gr

Κριός

Οι άνθρωποι που αγαπάς είναι αυτό το Σάββατο στο πλευρό σου αγαπημένε μου Κριέ για να σου δείχνουν το μεγαλείο των συναισθημάτων τους και να σου αποδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους! Η μέρα είναι ιδανική για να αφοσιωθείς σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές σου υποθέσεις. Φρόντισε να περιορίσεις τις ανασφάλειες και την γκρίνια που μπορεί να είναι στοιχεία που θα εκδηλωθούν αυτή την ημέρα.

Ταύρος

Αυτό το Σάββατο είσαι μέσα στην επικοινωνία και στην μετακίνηση αγαπημένε μου Ταύρε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να μείνεις μέσα, αλλά το ζητούμενό σου είναι η δικτύωση, η επαφή και η έκφραση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου! Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία μετακίνηση ή μπορεί να δεχθείς κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε συναρπάσει.

Δίδυμοι

Σήμερα το ρίχνεις στις αγορές αγαπητέ μου Δίδυμε και ξεχύνεσαι στα μαγαζιά για να επωφεληθείς των εκπτώσεων... Με την Αφροδίτη να πορεύεται στον Αιγόκερω έχεις πάρει ανάσα στα οικονομικά σου και τώρα μπορείς να κάνεις κάποιες μικρές σπατάλες για τον εαυτό σου, γεγονός που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά, θα φανούν καρποφόρες αυτό το Σάββατο, αξιοποίησε τες !

Καρκίνος

Μέρα ιδανική για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, για να απολαύσεις όλα όσα σου δίνουν δύναμη αλλά και για να νιώσεις την αγάπη των δικών σου ανθρώπων που είναι εκεί για να σου δείξουν με την φροντίδα τους ότι κατέχεις πολύτιμη θέση στην καρδιά τους. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σου, η αισθηματική σου ζωή δέχεται ελπίδες αναζωογόνησης, ενώ οι προτάσεις που δέχεσαι σου προσφέρουν χαμόγελα, δεν υπάρχει λόγος λοιπόν για απαισιόδοξες σκέψεις Καρκίνε μου.

Λέων

Έχεις τις κλειστές σου αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Λέοντα και έχεις την ανάγκη να κάνεις τον συναισθηματικό απολογισμό σου, να κλειστείς για λίγο στο καβούκι σου και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου ... Το παρελθόν είναι ακόμα εδώ και σου ρίχνει λίγο την διάθεση, είναι όμως ο καιρός να το αφήσεις πίσω σου, μαζί με τους φόβους και τις ανασφάλειες που σου προξένησε και να κάνεις μία νέα αρχή.

Παρθένος

Μέρα κοινωνικότητας και επαφής με φιλικά πρόσωπα είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Δέχεσαι τις προσκλήσεις σου, τις προτάσεις σου, είσαι στα μέσα και στα έξω με το φιλικό σου περιβάλλον και ναι δέχεσαι τις εκπλήξεις σου! Φυσικά, ο έρωτας μπαίνει ενεργά στην καθημερινότητά σου και σου προσφέρει χαμόγελα αλλά και σε κινητοποιεί για δράση. Το πιο σημαντικό όμως; Αντιλαμβάνεσαι ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά .

Ζυγός

Μέρα κοινωνικότητας και επαφής με φιλικά πρόσωπα είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Δέχεσαι τις προσκλήσεις σου, τις προτάσεις σου, είσαι στα μέσα και στα έξω με το φιλικό σου περιβάλλον και ναι δέχεσαι τις εκπλήξεις σου! Φυσικά, ο έρωτας μπαίνει ενεργά στην καθημερινότητά σου και σου προσφέρει χαμόγελα αλλά και σε κινητοποιεί για δράση. Το πιο σημαντικό όμως; Αντιλαμβάνεσαι ότι τα αδύνατα γίνονται δυνατά .

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο θέλεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις κάτι διαφορετικό! Η μέρα σου είναι γεμάτη ευχάριστους αιφνιδιασμούς αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ίσως όμως βρεις αρκετά βαρετή ή και κουραστική την παρέα ανθρώπων που μέχρι πρότινος είχες καλή επαφή μαζί τους! Μία μετακίνηση, μία πρόταση, μία όμορφη δραστηριότητα, θα σκορπίσουν σήμερα τον ενθουσιασμό στην καθημερινότητά σου!

Τοξότης

Επιτέλους Σάββατο λοιπόν και για σένα αγαπητέ μου Τοξότη τα άστρα λένε ότι θα μου το ρίξεις στην υπερβολή ... Αρκετό φαγητό, διασκέδαση, αλλά και επιπολαιότητα θα σε κάνουν να ξεφύγεις για λίγο από τον έλεγχο ... Η στάση σου αυτή όμως θα οφείλεται στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό είχες πιεστεί αρκετά! Η τύχη είναι με το μέρος σου, δεν πρέπει να το ξεχνάς ούτε στιγμή αυτό, όμως ... παν μέτρον άριστον!

Αιγόκερως

Μέρα συντροφικότητας είναι αυτό το Σάββατο για σένα αγαπημένε μου Αιγόκερε! Είναι ο καιρός να έρθεις πιο κοντά στους δικούς σου ανθρώπους και να μοιραστείς μαζί τους όμορφα συναισθήματα. Κυνηγάς πολύ παραπάνω τις στιγμές διασκέδασης και ανεμελιάς άσε που γίνεσαι και λίγο παραπάνω τολμηρός και ρισκάρεις – κάτι που πρέπει να συγκρατήσεις-! Η μέρα είναι κατάλληλη και για αλλαγές στην εμφάνισή σου!

Υδροχόος

Από το ξεκίνημα της ημέρας αγαπητέ μου Υδροχόε προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες για να μπορέσεις να απολαύσεις ένα πιο ήρεμο Σαββατοκύριακο. Ασχολείσαι περισσότερο με θέματα της εργασίας, της καθημερινότητας, του σπιτιού και της οικογένειας και δεν σου μένει και πολύ ελεύθερος χρόνος για ανεμελιά ή και χάζι.. Προσοχή θέλω να μου δείξεις στις κόντρες με το περιβάλλον σου!

Ιχθείς

Στα ερωτικά σου ντουζένια είσαι αυτό το Σάββατο αγαπημένε μου Ιχθύ αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου βγάζει στην επιφάνεια όλα τα όμορφα συναισθήματα που έχεις μέσα σου. Ενασχόληση με την τέχνη, δημιουργικές δραστηριότητες, θέατρο, σινεμά και διασκέδαση με φίλους θα σε κάνουν αυτή την ημέρα να ξανανιώσεις! Το μόνο που σου συνιστώ προσοχή είναι να μην βιάζεσαι στις μετακινήσεις σου αλλά και ... στα λόγια σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ