Ο Σάκης Ρουβάς φυτεύει δέντρα και μας στέλνει ωραία μηνύματα - Δείτε την φώτο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής  βρίσκεται δίπλα στις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον»

Δεν είναι μόνο όμορφος, ταλαντούχος και επιτυχημένος,. Ο Σάκης Ρουβάς έχει οικολογικές ευαισθησίες και είναι συνειδητοποιημένος. Ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε προ ημερών μαζί με περίπου 2.000 μαθητές και εθελοντές στην περιοχή του Νταού Πεντέλης και φύτεψαν 8.000 δέντρα, θάμνους και σπόρους.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν αυτός που προέτρεψε τα παιδιά να ξεκινήσουν τη δεντροφύτευση, τα οποία με πολύ χαρά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Με τη βοήθεια φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου οι μαθητές εκπαιδεύτηκαν για τη σωστή διαδικασία της δεντροφύτευσης.

Η δράση έγινε σε συνεργασία με το Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το Δασαρχείο Πεντέλης.

Ο Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται δίπλα στις δράσεις του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο περιβάλλον», προτρέποντας τον κόσμο να συμμετέχει στις αναδασώσεις, προκειμένου να πρασινίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Το πράσινο είναι η ζωή μας? μην είσαι απλός θεατής πάρε μέρος #oloimazimporoume #treeplanting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία που τον δείχνει να φυτεύει ένα δέντρο. "Το πράσινο είναι η ζωή μας.Μην είσαι απλός θεατής . Πάρε μέρος.", μας προτρέπει ο Σάκης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ