Μαρίνα Βλαχάκη αποκαλυπτική για την σχέση αγάπης με τον Στράτο Διονυσίου - Ήμουν έτοιμη για γάμο με άλλον αλλά...»

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Η τραγουδίστρια Μαρίνα Βλαχάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη συνεργασία που είχε με τον Στράτο Διονυσίου το 1980.

Είπε συγκεκριμένα πως η συνεργασία ήταν «κόλαση και παράδεισος», αφού λόγω της ταύτισης μαζί του, δυσκολεύτηκε πολύ για όλη την υπόλοιπη ζωή της, ενώ σημείωσε πως ακόμα και μέχρι σήμερα παλεύει!

«Τους τελευταίους 9 μήνες πριν φύγει ο Στράτος είχα ξεκινήσει τη σόλο καριέρα μου. Έφυγε τόσο αιφνίδια. Δεν είχε ξεχωρίσει το όνομα Διονυσίου – Βλαχάκη. Ο Στράτος έφυγε 11 Μαΐου του 1990 ημέρα Παρασκευή. Τετάρτη είχαμε μιλήσει και μου είπε τελειώνω το Σάββατο από το «Στράτος» και Δευτέρα ανεβαίνω Θεσσαλονίκη. Τότε ήμουν στο «Remember» της Θεσσαλονίκης με Δούκισσα και Γερολυμάτο. Να σου πω και το πιο συγκλονιστικό; Έγινε την ημέρα της πρεμιέρας μου. Και είχε στείλει λουλούδια από την Πέμπτη. Στο λέω τώρα και ανατριχιάζω. Μου τα έφεραν μετά που έγινε η κηδεία στο μαγαζί. Γιατί ήρθα στην κηδεία κάτω, έφυγα εγώ, έγινε Δευτέρα. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενος στο τελευταίο τηλεφώνημα. Εγώ θα έμενα εκεί μέχρι που θα ερχόταν κι εκείνος τον Αύγουστο και θα κάναμε και μαζί εμφάνιση. Μάλιστα είχαμε προγραμματίσει και εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο να πάμε στην Τουρκία.

Ο Στράτος Διονυσίου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο και στη ζωή μου και στην καριέρα μου. Είναι αναμνήσεις που είναι βαθιά χαραγμένες μέσα μου και δεν πρόκειται να σβήσουν ποτέ. Όταν θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη θα μιλούσαμε πάλι για την προσωπική μας σχέση», είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ