Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έγινε 45 και η κόρη του εύχεται "χρόνια πολλά" με ένα συγκινητικό βίντεο που τον έκανε να ξεκαρδιστεί - Δείτε τι έλεγε

Σ' αγαπώ μπαμπά , μαμά και...... Χιου Τζάκμαν

Ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς έκλεισε τα 45 εχθές. Η εξάχρονη κόρη του Θεοδώρα, έστειλε με μοναδικό τρόπο το δικό της γλυκό μήνυμα στον αγαπημένο της πατέρα.

Η μητέρα της, Αίντα Φιλντ ανέβασε στο Instagram το βίντεο στο οποίο η έξαχρονη στέκεται μπροστά στην οικογένειά της και λέει πόσο τους αγαπά.Ο εορτάζων  μπαμπάς Ρόμπι, φαίνεται εντυπωσιαμένος καθώς βλέπει τα σκέρτσα και τις δηλώσεις της Teddy ενώ η μαμά της τραβά το βίντεο.

Στο τέλος των δηλώσεων η μικρή Teddy ακούγεται να λέει: "Σας αγαπώ όλους, μαμά, μπαμπά και Χιου Τζάκμαν" και ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Η μικρή του κόρη έλεγε: "Κυρίες και κύριοι μου αρέσει το πως ντυθήκατε απόψε. Μου αρέσει και το πως φοράτε ένα t-shirt. Ελπίζω ότι όλοι εσείς εκεί έξω παραγγέλντετε αυτή τη στιγμή πολλές σοκολάτες για του Αγίου Βαλεντίνου ή αγοράζετε μία τσάντα. 

«Μου αρέσει πολύ ο μπαμπάς και η μαμά και η νταντά Γκουέν και όλοι σε αυτό το σπίτι. Τους αγαπάω όλους.

Η Αίντα ανέβασε το βίντεο στο Instagram με την λεζάντα:  «Ομιλία γενεθλίων της Teddy στο @robbiewilliams  δείπνο απόψε. Ακόμα κι ο Χιου Τζάκμαν και η Τζότζο Σίουα πήραν μια ... τιμητική αναφορά. Χρόνια πολλά στον αγαπημένο σύζυγο μου, Σ' αγαπώ πάρα πολύ και αγαπώ να μεγαλώνω μαζί σου κάθε μέρα"

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ