Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έγινε 45 και η κόρη του εύχεται "χρόνια πολλά" με ένα συγκινητικό βίντεο που τον έκανε να ξεκαρδιστεί - Δείτε τι έλεγε

Σ' αγαπώ μπαμπά , μαμά και...... Χιου Τζάκμαν

Ο διάσημος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς έκλεισε τα 45 εχθές. Η εξάχρονη κόρη του Θεοδώρα, έστειλε με μοναδικό τρόπο το δικό της γλυκό μήνυμα στον αγαπημένο της πατέρα.

Η μητέρα της, Αίντα Φιλντ ανέβασε στο Instagram το βίντεο στο οποίο η έξαχρονη στέκεται μπροστά στην οικογένειά της και λέει πόσο τους αγαπά.Ο εορτάζων  μπαμπάς Ρόμπι, φαίνεται εντυπωσιαμένος καθώς βλέπει τα σκέρτσα και τις δηλώσεις της Teddy ενώ η μαμά της τραβά το βίντεο.

Στο τέλος των δηλώσεων η μικρή Teddy ακούγεται να λέει: "Σας αγαπώ όλους, μαμά, μπαμπά και Χιου Τζάκμαν" και ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεκαρδίζεται στα γέλια.

Η μικρή του κόρη έλεγε: "Κυρίες και κύριοι μου αρέσει το πως ντυθήκατε απόψε. Μου αρέσει και το πως φοράτε ένα t-shirt. Ελπίζω ότι όλοι εσείς εκεί έξω παραγγέλντετε αυτή τη στιγμή πολλές σοκολάτες για του Αγίου Βαλεντίνου ή αγοράζετε μία τσάντα. 

«Μου αρέσει πολύ ο μπαμπάς και η μαμά και η νταντά Γκουέν και όλοι σε αυτό το σπίτι. Τους αγαπάω όλους.

Η Αίντα ανέβασε το βίντεο στο Instagram με την λεζάντα:  «Ομιλία γενεθλίων της Teddy στο @robbiewilliams  δείπνο απόψε. Ακόμα κι ο Χιου Τζάκμαν και η Τζότζο Σίουα πήραν μια ... τιμητική αναφορά. Χρόνια πολλά στον αγαπημένο σύζυγο μου, Σ' αγαπώ πάρα πολύ και αγαπώ να μεγαλώνω μαζί σου κάθε μέρα"

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ