Τζορτζ Κλούνεϊ : «Παρακολουθούν τη Μέγκαν παντού- Η ιστορία με την Νταϊάνα επαναλαμβάνεται" (φώτο-βίντεο)

«Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών και την κυνηγούν και την διαβάλλουν και την καταδιώκουν όπως γινόταν και με την Νταϊάνα

Έντονη κριτική άσκησε ο γνωστός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης την Μέγκαν Μαρκλ λέγοντας ότι την "καταδιώκουν και την κακομεταχειρίζονται ακριβώς όπως συνέβη και με την πριγκίπισσα Νταίανα.

Ο διάσημος ηθοποιός, που είναι φίλος της Δούκισσας του Σάσεξ και του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, αισθάνθηκε την ανάγκη να υπερασπιστεί την Μέγκαν ύστερα από το άρθρο της κυριακάτικης  Mail, που έδωσε στη δημοσιότητα την χειρόγραφη επιστολή της Μέγκαν στον πατέρα της.

Τζορτζ Κλούνει και Αμάλ στον γάμο της Μέγκαν

"Θέλω να σας μιλήσω για ένα άρθρο που είδα πρόσφατα , δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνει σε εκδήλωση για την προβολή της νέας του ταινίας.

«Παρακολουθούν τη Μέγκαν παντού» κατήγγειλε ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ,. «Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών και την κυνηγούν και την διαβάλλουν και την καταδιώκουν όπως γινόταν και με την Νταϊάνα η  οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο καταδιωκόμενη από παπαράτσι - κι η Ιστορία επαναλαμβάνεται. Ξέρουμε πως τελειώνει αυτό ».

"Δεν μπορώ να σας πω πόσο απογοητευτικό είναι αυτό" , είπε ο Τζορτζ Κλούνει. «Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της... η Μέγκαν υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο» τόνισε ο διάσημος ηθοποιός , σύμφωνα με το  αμερικάνικο Cosmopolitan. 

Οι δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού προκάλεσαν αντιδράσεις στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

«Δεν πιστεύω ότι οι δύο (καταστάσεις) είναι συγκρίσιμες» απάντησε η Πένι Τζούνορ, μια ειδικός επί της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, όταν ερωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Δεν άκουσα να λέγεται ότι η Μέγκαν διαμαρτυρήθηκε για τους παπαράτσι» επισήμανε.

«Μπορεί και ζει τη ζωή της, (μπορεί) να περπατά σε ένα πάρκο, να πηγαίνει σε ένα εστιατόριο και να συμπεριφέρεται ως ένας οποιοδήποτε άνθρωπος χωρίς να την ακολουθούν δεκάδες παπαράτσι. Η Νταϊάνα δεν μπορούσε να το κάνει» συμπλήρωσε η Τζούνορ.

Μετά τον θάνατο της Lady D, ο βρετανικός Τύπος αναθεώρησε τον κώδικα δεοντολογίας του, τον σεβασμό στον οποίο εγγυάται μια ανεξάρτητη αρχή, αυστηροποιώντας τους κανόνες στα θέματα της παρενόχλησης και του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής.

Αυτό ακριβώς επέτρεψε να μπει ένα τέλος στις «χειρότερες υπερβολές», που υπήρχαν πριν από 25 χρόνια, όταν οι «παπαράτσι είχαν μεγαλύτερες ελευθερίες» εξηγεί η Πένι Τζούνορ.

«Αυτό που προκαλεί τη μεγαλύτερη έκπληξη, είναι ότι αυτή η σύγκριση γίνεται (...) σε μια εποχή όπου η ιδιωτική ζωή των μελών της βασιλικής οικογένειας δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο σεβαστή από τον Τύπο» γράφει η εφημερίδα The Daily Telegraph.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ