Ποιες είναι οι τάσεις ομορφιάς που θα επικρατήσουν το 2019;

Το 2019 μπήκε για τα καλά και οι πιο hot τάσεις ομορφιάς είναι εδώ και θα τις λατρέψεις!

Από τα μεγαλύτερα trend σε μαλλιά και μακιγιάζ, μέχρι τις πιο φρέσκες τεχνικές για τις βλεφαρίδες και τα νύχια σας.

Διάβασε παρακάτω λοιπόν, και μάθε ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στο χώρο της ομορφιάς, σύμφωνα με το Ediva. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για αλλαγή και ανανέωση από την άνοιξη.
8 beauty trends για το 2019 που θα λατρέψεις!
 

1. Dip Powder Nails


Μια καταπληκτική τεχνική εφαρμογής του ακρυλικού βερνικιού και ιδανική για όσες έχουν αδύναμα ή πολύ λιπαρά νύχια και δεν αντέχουν το βερνίκι νυχιών. Ακόμη αποτελεί την τέλεια μέθοδο για όσες ψάχνουν μια πιο υγιή εναλλακτική του ημιμόνιμου μανικιούρ.

Η ειδική τεχνολογία επιτρέπει στην πούδρα να κολλήσει πάνω στα νύχια σου, ενώ η χρήση λάμπας είναι περιττή αφού η πούδρα στεγνώνει με τον αέρα. Μπορείς να απολαύσεις το όμορφο αποτέλεσμα, για περίπου 3 εβδομάδες. Από τις πιο αγαπημένες τάσεις ομορφιάς του 2019!

2. Τόλμησε το γκρι


Το να βάψεις μερικές τούφες γκρι ή ακόμα και όλα τα μαλλιά σου έχει γίνει μια ιδιαίτερα αγαπητή τάση ομορφιάς! Το συγκεκριμένο beauty trend έχει υιοθετηθεί από πολλές ηθοποιούς στο Hollywood, ενώ όλο και περισσότερες Instagram influencers δείχνουν να την προτείνουν.

Μπορείς να πειραματιστείς με σκέτο γκρι, ή ombre γκρι ή ακόμα και γκρι-ροζ. Αν τα μάτια σου είναι ανοιχτόχρωμα, αυτό το χρώμα θα τα κάνει να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, ενώ δένει αρκετά καλά και με τα πιο σκουρόχρωμα μάτια.

3. Κάνε φράντζα


Μία hot τάση η οποία μπορεί να σε κάνει να μοιάζεις τουλάχιστον 2-3 χρονάκια νεότερη ενώ προσδίδει έναν  ξεχωριστό αέρα στο κούρεμά σου. Έχε στο νου σου όμως, ότι θα χρειάζεσαι  5-10′ περισσότερα για την καθημερινή προετοιμασία σου.

Αν έχεις σπαστά ή σγουρά μαλλιά ο χρόνος θα είναι λίγο περισσότερος ενώ θα χρειαστεί να αγοράσεις μερικά ειδικά προϊόντα styling για να σαι σίγουρη ότι θα «κάτσει» στη θέση της. Το αποτέλεσμα, όμως, θα σε ανταμείψει!

Συμβουλέψου τον κομμωτή σου για το ποιο στυλ φράντζας θεωρεί ότι θα πάει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου αλλά και στον τύπο των μαλλιών σου.

4. Lash Lift


Το 2019 η γενικότερη τάση είναι «όσο πιο φυσικό, τόσο πιο καλό». Ως αποτέλεσμα, το πιο φυσικό lash lift ήρθε να αντικαταστήσει το πιο τεχνητό extension των βλεφαρίδων σου. Η διαδικασία δεν είναι τόσο ευχάριστη, λίγο ενοχλητική θα λέγαμε αλλά κρατάει λιγότερο από 45 λεπτά και γίνεται στις φυσικές σου βλεφαρίδες.

Με κάποια ειδικά προϊόντα η ειδικός ουσιαστικά σου ανασηκώνει τις βλεφαρίδες και τις κάνει να φαίνονται πιο καμπυλωτές. Δεν αλλάζει την πυκνότητα, αλλά αν έχεις ίσιες βλεφαρίδες η διαφορά θα είναι περισσότερο από αισθητή!
Το κόστος κυμαίνεται στα 35€ και η διάρκεια είναι ανάλογα με τη βλεφαρίδα περίπου στις 8-12 εβδομάδες. Μπορείς να το δοκιμάσεις ακόμη και αν έχεις ευαίσθητο δέρμα στα μάτια.

5. Glossy make up


Ένα ακόμη hot beauty trend για το 2019. Μετά από αρκετό καιρό η γυαλάδα επιστρέφει και πάλι στο γυναικείο make up! Τα κραγιόν και τα lipstick αντικαθίστανται σιγά σιγά από τα lip-gloss ενώ η γυαλάδα είναι εξίσου επιθυμητή σε μάτια και δέρμα. Πρόσεξε μόνο να μην υπερβάλλεις. Μας αρέσει το γυαλιστερό, αλλά να φαίνεται φυσικό!

6. Γεμάτα χείλη


Εντάξει, για να είμαστε ειλικρινείς τα γεμάτα χείλη αποτελούν πάντα από τις δημοφιλέστερες τάσεις ομορφιάς. Ειδικά τα κόκκινα γεμάτα χείλη χαρίζουν το απόλυτα θηλυκό και σαγηνευτικό look, όμως όλα τα χρώματα μπορούν στην πραγματικότητα να χρησιμοποιηθούν.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι τρεις διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών και προαιρετικά λίγο κονσίλερ ή λιπ γκλος,

7. Τα νύχια σε σχήμα αμυγδάλου


Τα coffin nails αρχίζουν να αποτελούν παρελθόν και τα νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα κάνουν ένα δυνατό comeback. Το σχήμα αυτό χαρίζει μια ανεπιτήδευτη φυσικότητα και περιποίηση, ενώ κάνει τα δάχτυλά σας να δείχνουν μακρύτερα. Ιδανικό για όσες επιθυμούν να διατηρούν ένα πιο χαμηλών τόνων σχήμα στο μανικιούρ τους.

8. Λιλά χρώμα στα μαλλιά


Μια απόδειξη πως η μόδα πάει και έρχεται! Ιδανικό αν έχεις βαρεθεί τα μονότονα χρώματα στα μαλλιά σου και θέλεις να κάνεις κάτι που θα ξεχωρίσει. Ταιριάζει τέλεια με τα μπλε μάτια, ενώ αν έχεις κοντά και κυματιστά μαλλιά θα δώσει έξτρα πόντους γλυκύτητας. Το απόλυτο beauty trend της ανοιξιάτικης σεζόν! 

Να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να υιοθετείς κάθε τάση της μόδας, αν κρίνεις πως δε σου ταιριάζει. Μπορείς να διαλέγεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο χαρακτήρα και την προσωπικότητά σου ή να προσαρμόζεις κάποια άλλη στα μέτρα σου. Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ