Χαμός από την paparazzi φώτο με τον Μπραντ Πιτ να σκάει μύτη στα 50α γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον (φώτο)

Γλίστρησε αθόρυβα ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους την πρώην συζύγου του

Μπορεί οι δρόμοι τους να χώρισαν αλλά έμειναν καλοί φίλοι. Το βράδυ του Σαββάτου ο Μπραντ Πιτ  εμφανίστηκε ξαφνικά στο λαμπερό πάρτι γενεθλίων που έδωσε η πρώην σύζυγος του Τζένιφερ  Άνιστον στο Λος Άντζελες.

Οι παπαράτσι "συνέλαβαν" τον γνωστό ηθοποιό που από τον Ιανουάριο διατηρεί σχέση με την Σαρλίζ Θερόν , να γλιστράει αθόρυβα ανάμεσα στους διάσημους προσκεκλημένους της Τζένιφερ, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Το πάρτι δόθηκε στο αγαπημένο μέρος της όμορφης ηθοποιού: Στο ιστορικό  Sunset Tower. Παρόντες ήταν πολλοί σταρ όπως η Κέιτι Πέρι με τον σύντροφο της Ορλάντο Μπλουμ, η Έλεν ΝτιΤζένερις, η Γκουίνεθ Πάλτροου, η Μπάρμπρα Στράιζαντ,, η Κέιτ Χάντσον, ο Τζέισον Μπέιτμαν και πολλοί ακόμα.

Τα γενέθλια της Τζένιφερ Άνιστον, είναι στις 11 Φεβρουαρίου αλλά το πάρτι κανονίστηκε για το Σάββατο. Η πάντα κομψή ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση μια μαύρη ολόσωμη , εξώπλατη φόρμα που τόνιζε την ωραία σιλουέτα της.

Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον χώρισαν το 2005 μετά από μια σχέση και ένα γάμο που απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς τύπου για πολύ καιρό, αλλά διατήρησαν καλές σχέσεις.

Μετά τον χωρισμό του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί, η φιλία τους αναθερμάνθηκε και έτσι οι δύο "πρώην" γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια της Τζένιφερ, ανάμεσα σε πολλούς διάσημους φίλους τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ