Να μπαμπάς να μάλαμα! - "Μου έσπασες την καρδιά σε ένα εκατομμύριο κομμάτια" λέει η Μέγκαν στον πατέρα της - Το χειρόγραφο γράμμα (φώτο)

Πέντε φίλοι της Μέγκαν έδωσαν ανώνυμες συνεντεύξεις σε περιοδικό lifestyle  την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας την δική της εκδοχή για την σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή. 

Δεν έχουν τέλος τα βάσανα που προκαλεί ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ στην κόρη του Μέγκαν. Από την στιγμή που η Δούκισα του Σάσεξ παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι, ο πατέρας της, δεν σταματά με συνεντεύξεις και δηλώσεις να την εκθέτει δημόσια.

Όλες οι προσπάθειες της Μέγκαν και του συζύγου της, να τον συναιτίσουν και να τον σταματήσουν απέβησαν άκαρπες. Η κυριακάτικη Daily Mail, δημοσιεύει ένα γράμμα της Μέγκαν στον πατέρα της.

Πέντε φίλοι της Μέγκαν έδωσαν ανώνυμες συνεντεύξεις σε περιοδικό lifestyle  την περασμένη εβδομάδα, δίνοντας την δική της εκδοχή για την σχέση της τόσο με τον πατέρα της όσο και με την ετεροθαλή της αδερφή.

Ανέφεραν ότι η Μέγκαν ήταν τόσο αναστατωμένη από τις επιθέσεις του πατέρα της, Τόμας Μαρκλ εναντίον της και εναντίον του πρίγκιπα Χάρι, που του έστειλε αυτή την επιστολή παρακαλώντας τον να λήξουν το ζήτημα μεταξύ τους.

Ο Τόμας Μαρκλ όμως, αντεπιτίθεται και ιισχυρίζεται πως το περιεχόμενο της επιστολής της Μέγκαν δεν ήταν καθόλου συναινετικό, αλλά αντίθετα τον «καταρράκωσε», όπως λέει χαρακτηριστικά, έδωσε ολόκληρη την επιστολή της κόρης του στην Κυριακάτικη "Mail"

Η πέντε σελίδων επιστολή που έστειλε η Μέγκαν στον πατέρα της τον περασμένο Αύγουστο δείχνει το βάθος του χάσματος που υπάρχει ανάμεσα τους. Με κομψό τρόπο του λέει ότι με τη συμπεριφορά του, έσπασε την καρδιά της σε ένα εκατομμύριο κομμάτια, δίνοντας όλες αυτές τις συνεντεύξεις στον τύπο.

 Επίσης τον κατηγορεί πως τα έχει βρει με την ετεροθαλή αδερφή της Σαμάνθα, η οποία πολλές φορές της έχει επιτεθεί μέσω του Τύπου, ενώ η ίδια «υπέφερε σιωπηλά τα γεμάτα κακία ψέμματά τους».

Επιπλέον στην επιστολή της η Μέγκαν ξεκαθαρίζει ότι ο πατέρας της δεν έκανε ποτέ καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά, το τηλέφωνό της παραμένει το ίδιο και δεν βρήκε ούτε κλήση, ούτε μήνυμα από αυτόν τόσο καιρό.

Εξάλλου, λέει η Μέγκαν, τόσο ο Χάρι όσο και εγώ προσπαθήσαμε να σε βοηθήσουμε, αλλά αρνήθηκες, ενώ τον κατηγορεί πως φέρθηκε αχάριστα, παρά τα χρήματα που του πρόσφεραν και πήρε. 

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ είπε στην «Mail» πως πικράθηκε από τα ψέμματα που είπαν οι φίλοι της Μέγκαν γι' αυτόν και έτσι αποφάσισε να δώσει στην δημοσιότητα την επιστολή της κόρης του. Επιμένει πως έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Μέγκαν ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ