Η Δέσποινα Βανδή με συγκίνηση μιλάει για την κόρη της που έγινε μια ωραία κοπέλα 15 χρονών - Τι αποκαλύπτει (φώτο)

"Χθες το παιδί μου έγινε 15!Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!" 

Η πανέμορφη Μελίνα Νικολαΐδη είναι η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Τόσο ο μπαμπάς της όσο και η μαμά της κρατούν την Μελίνα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπανίως ανεβάζουν φωτογραφίες της στα social media ή φωτογραφίζονται μαζί της δημόσια.

Εχθές η νεαρή δεσποινίς Νικολαΐδη που έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μαμάς της , έγινε 15 ετών. Η Δέσποινα Νικολαΐδη της ευχήθηκε με έναν πολύ συγκινιτικό τρόπο:

Ανέβασε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία μαμάς και κόρης και μίλησε από καρδιάς για τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έζησε η δημοφιλής τραγουδίστρια με το παιδί της.

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε ότι με την κόρη της ήταν πολύ δεμένες από την πρώτη στιγμή και αποκάλυψε ότι δεν μπόρεσε να χαρεί την τεράστια επιτυχία που είχε το "Γεια" εντός και εκτός Ελλάδος, γιατί λόγω της μεγάλης τουρνέ που διοργάνωσε η δισκογραφική της εταιρεία, η Δέσποινα απουσίαζε από την Αθήνα και δεν ήταν κοντά στην κόρη της όταν εκείνη έβγαζε το πρώτο της δόντι.

Όπως λέει η Δέσποινα Βανδή στην ανάρτηση της, έκλαιγε κάθε βράδυ, γιατί όλο αυτό γινόταν σε λάθος στιγμή και εκείνη δεν μπορούσε να είναι δίπλα στο παιδί της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Μελινα ήταν ένα δυσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμα της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός!Ειχαμε ένα απιστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό!Εγω ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!Θυμαμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το ποσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!Επαγγελματικα συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελα μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλα δεν το χαιρόμουν! Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα! Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου... Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε! Δεν το μετάνιωσα ποτε! Χθες το παιδί μου έγινε 15!Ειναι ένα σπουδαίο κορίτσι!Εχουμε μια υπεροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό!Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός!Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό!Εγώ ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο!

Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου,να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία,Αμερική,Ισπανία,Γερμανία,Πορτογαλία,Γαλλία,Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι!

Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλά δεν το χαιρόμουν!
Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της,να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της!Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!
Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου...
Είχα γίνει μάνα!Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!
Δεν το μετάνιωσα ποτέ!
Χθες το παιδί μου έγινε 15!Είναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπέροχη σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!" , έγραψε η Δέσποινα Βανδή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ