Μα τι φώτο κι αυτή αν είχε φωνή! - Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Μάριος Φραγκούλης - Γιώργος Περρής - Δείτε τους

Η Ελλάδα των μεγάλων τραγουδιών σε μια φωτογραφία

σωτηρία της ψυχής" είναι πολύ μεγάλο πράγμα και χωρίς καμία αμφιβολία έχει σύμμαχο τις συναρπαστικές φωνές. Τρεις σπουδαίοι τραγουδιστές που μας έχουν χαρίσει συγκλονιστικές ερμηνείες συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Ο Μάριος Φραγκούλης κι ο Γιώργος Περρής επισκέφτηκαν το Gazarte για να απολαύσουν «Σε απευθείας σύνδεση» την μοναδική Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επιστρέφει στην σκηνή του Gazarte με ροκ διάθεση, σε μια παράσταση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της!

Eνα πρόγραμμα «Σε απευθείας σύνδεση» με το κοινό της, πλημμυρισμένο με τραγούδια που αγαπάμε, τραγούδια που ξυπνάνε μνήμες , με ευαισθησία , συμμετοχή και ενέργεια! 

Ο Μάριος Φραγκούλης ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία που.... σίγουρα θα θέλαμε να έχει φωνή, γιατί απεικονίζει την Ελλάδα των μεγάλων τραγουδιών. Οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές φωτογραφήθηκαν μαζί και λάμπουν από χαρά.

"«Σε Απευθείας Σύνδεση» με την αγαπημένη μου Άλκηστη στο Γκαζάρτε! Η σωτηρία της ψυχής μας και μια αιώνια συνταρακτική φωνή της καρδιάς μας!!! Κι αν περνάει ο χρόνος παραμένεις παιδί που πάει αντίθετα στον χρόνο στους κανόνες, στο άπειρο! Επίσης με τον μοναδικό Γιώργο Περρή. Ευχαριστώ Αλκηστάκι μου ´ξαδερφάκι μου’ από το γένος Φραγκούλη χα χα!!! Σ’Αγαπάωωωω χχχ ", έγραψε ο Μάριος Φραγκούλης στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ