Berlinale 2019: Η Ζιλιέτ Μπινός στο πρώτο κόκκινο χαλί πριν τα Όσκαρ - Όλες οι εμφανίσεις των σταρ (φώτο- βίντεο)

Ο διευθυντής Ντίτερ Κόσλικ υποδέχεται την λαμπερή Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής, μαζί με το καστ και τη σκηνοθέτη του «The Kindness of Strangers» στο κόκκινο χαλί του Berlinale Palast για την επίσημη έναρξη του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Xθες βράδυ, το Berlinale Palast έστρωσε το πρώτο επίσημο κόκκινο χαλί του και υποδέχθηκε τους πρώτους VIP καλεσμένους του για την επίσημη πρεμιέρα του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Ντίτερ Κόσλικ, με το σήμα-κατατεθέν κόκκινο κασκόλ του, καλωσόρισε την Πρόεδρο Ζιλιέτ Μπινός, και πόζαρε για τους φακούς των φωτωγράφων και με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής (την ηθοποιό Σάντρα Ούλερ, τον κριτικό Τζάστιν Γιανγκ, τον σκηνοθέτη Σεμπάστιαν Λέλο, τον υπεύθυνο κινηματογράφου του ΜΟΜΑ Ραζέντρα Ρόι, και την παραγωγό και σύζυγο του Στινγκ, Τρούντι Στάιλερ).

 

Το 69ο Φεστιβάλ Βερολίνου διεξάγεται από τις 7 έως τις 17 Φεβρουαρίου του 2019

 

 

 

Την τιμητική τους όμως είχαν η Λόνε Σέρφινγκ και το καστ του «The Kindness of Strangers», της ταινίας που άνοιξε την αυλαία της Berlinale 2019.

 

Ηταν όλοι εκεί: η Ζόι Καζάν, ο Ταχάρ Ραχίμ, η Αντρέα Ράισμπορο, ο Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς κι ο Μπιλ Νάι που ομολογουμένως έκλεψε την παράσταση και τα φώτα.

Ανάμεσα στους υπόλοιπους επίσημους καλεσμένους ο Φατίχ Ακίν (που με την καινούργια του ταινία, «The Golden Glove», διαγωνίζεται για τη Χρυσή Αρκτο), ο Βιμ Βέντερς και η γυναίκα του, η Αντι ΜακΝτάουελ και πολλοί άλλοι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Flix.gr

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από την επίσημη έναρξη του 69ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ