Τζάστιν Μπίμπερ στην πρώτη του συνέντευξη μετά από 2 χρονιά: Παντρεύτηκα γρήγορα για να κάνω σεξ με την Χέιλι Μπάλντουιν - Πριν απαγορευόταν

Όλα όσα αποκάλυψαν για τον γάμο - αστραπή! 

Στην αποκάλυψη ότι στις τέσσερις εβδομάδες πριν να παντρευτεί την Χάλεϊ Μπόλντουιν δεν έκανε σεξ μαζί της προχώρησε ο Τζάστιν Μπίμπερ. Ο γάμος του τραγουδιστή με το μοντέλο έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Όπως παραδέχθηκαν και οι δύο στη Vogue αυτή ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν ως ζευγάρι αν και παραδέχθηκαν ότι ο έγγαμος βίος «θα είναι πάντα δύσκολος» και «δεν θα είναι μια μαγική φαντασία».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

so excited to cover @voguemagazine's March issue with my loveeeeeee shot by #AnnieLeibovitz Read our full cover story in the link in my bio ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

Το ζευγάρι έδωσε την πρώτη του κοινή συνέντευξη, στην οποία συζητά τον ρομαντισμό στη σχέση του, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από φωτογραφίες και δημόσιες εξόδους. Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν γνωρίζονται εδώ και μια δεκαετία και διατηρούσαν μια σύντομη σχέση πριν το γάμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hey baby... @voguemagazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις

Όμως, όπως παραδέχτηκε ο Μπίμπερ, οι δυο τους δεν είχαν κάνει σεξ πριν το γάμο οπότε η επιθυμία να κάνουν, τους οδήγησε γρήγορα στο δημαρχείο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ