Στέφανος Τσιτσιπάς: «Στόχος μου ο τίτλος στο Open της Σόφιας»

«Μετά τη νίκη επί του Φέντερερ ένιωθα ότι θα εκραγεί ο εγκέφαλος μου»

Τον Γιαν Λέναρντ Στρουφ, Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο 2ο γύρο του Open της Σόφιας. Ο Ελληνας σταρ είναι το Νο 2 του ταμπλό στο τουρνουά, με Νο 1 τον 22χρονο Ρώσο, Κάρεν Κατσάνοφ, Νο 11 στον κόσμο.

Ο νεαρός πρωταθλητής σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ  δήλωσε αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλους και να κατακτήσει το τουρνουά της Σόφιας:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν είχα πολλές ημέρες να ξεκουραστώ μετά από το Australian Open. Δεν έχω ανακάμψει στο 100%. Ξέρω όμως ότι θα παλέψω με θέληση και αποφασιστικότητα για να τα πάω καλά. Μου αρέσει να ξεκινάω χωρίς μεγάλες προσδοκίες» σημείωσε σχετικά ο 20χρονος Ελληνας τενίστας και συμπλήρωσε για τη νίκη του επί του Φέντερερ στο Australian Open:

«Ηταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τον αγώνα ένιωθα σαν να έχει εκραγεί ο εγκέφαλος μου. Ήταν μια μαγική στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Η πρώτη φορά είναι πάντα ξεχωριστή, απέναντι στο είδωλο μου. Προφανώς και η επόμενη φορά θα είναι διαφορετική και πρέπει να είμαι προετοιμασμένος γι' αυτό».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ