Η Ράνια Θρασκιά θλιμμένη παραπονιέται και δικαίως για όσα κυκλοφόρησαν με φωτογραφίες μάλιστα για την προσωπική της ζωή

Το ξέσπασμα της Ράνιας Θρασκιά...

Τις τελευταίες μέρες, δημοσιεύματα θέλουν τη Ράνια Θρασκιά να είναι ξανά ερωτευμένη. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να διασκεδάσει μαζί με τον άνθρωπο που αναφέρεται πως είναι μαζί.

Η ίδια ενοχλημένη από αυτά τα δημοσιεύματα θέλησε σήμερα να δώσει την δική της απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σε έντονο ύφος έγραψε πως παραβιάστηκαν τα προσωπικά της δεδομένα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα που με αφορούν, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου κάποιες σκέψεις και προβληματισμούς μου. Θεωρώ ότι δεν νομιμοποιείται ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης να μοιράζεται ειδήσεις και πληροφορίες για την προσωπική ζωή ενός ανθρώπου ΕΡΗΜΗΝ του. Θεωρώ ότι ο καθένας μας δικαιούται να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τη δημόσια εικόνα του και τις πληροφορίες που αφορούν στον ιδιωτικό του βίο. Πώς γίνεται να βρίσκομαι στην πρώτη σελίδα του ένθετου μιας εφημερίδας και δεκάδων ιστοσελίδων αντίστοιχα, με άρθρο που παραθέτει σχόλια για την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή χωρίς προηγουμένως να ερωτηθώ σχετικά; πώς γίνεται να δημοσιεύονται φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζω και να δημοσιεύονται χωρίς την άδεια των εικονιζομένων σε αυτές; Κάτι τέτοιο δεν συνιστά μόνο παράβαση των νόμων για τα προσωπικά δεδομένα, αλλά κυρίως παραβίαση της ατομικής ελευθερίας. Βασισμένη στις αξίες μου, την ηθική μου και τις διαμορφωμένες απόψεις που διέπουν τις πράξεις μου,  επιλέγω να διατηρώ μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή. Αυτό το αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μου αγνοεί κάθε μέσο, κάθε φορά που χωρίς να ερωτηθώ, μεταφέρει προσωπικές μου πληροφορίες, -εμπλουτισμένες σε κάποιες περιπτώσεις με εικασίες και ανακρίβειες- καταπατώντας νόμους γραμμένους και άγραφους. Και κάθε φορά που συμβαίνει ένας άνθρωπος να παραβιάζει έναν συνάνθρωπό του με οποιονδήποτε τρόπο, με θλίβει βαθιά. (Θα ήταν παράλειψή μου να μην αναφερθώ δημοσίως στους @ariskavatzikis @nickgeorgiadis και @gsirixa που στον αντίποδα των παραπάνω, με ρώτησαν και σεβάστηκαν την επιλογή μου)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ