Αρραβώνας στο Χόλιγουντ! Η Τζένιφερ Λόρενς δέχτηκε πρόταση από τον Γκαλερίστα σύντροφό της - Δείτε το δαχτυλίδι (φωτό)

Φορούσε ένα υπέροχο δαχτυλίδι...

Η βραβευμένη με 'Οσκαρ ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς, μια από τις πιο δημοφιλείς κινηματογραφικές σταρ παγκοσμίως, αρραβωνιάστηκε τον φίλο της, έναν διευθυντή σε γκαλερί, μεταδίδουν σήμερα πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο μελλοντικός της σύζυγος είναι ο 34χρονος Κουκ Μαρόνι, επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος της Λόρενς στο People Magazine, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του περιοδικού. Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία του γάμου.

Η 28χρονη Λόρενς σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ εθεάθη πρόσφατα να φορά ένα μεγάλο δακτυλίδι και να απολαμβάνει ένα εορταστικό δείπνο με τον Μαρόνι σε γαλλικό εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με το περιοδικό Page Six που ειδικεύεται στις ειδήσεις για διασημότητες.

Η Λόρενς κέρδισε το 'Οσκαρ A' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στη ρομαντική κομεντί του 2012 "Silver Linings Playbook" ("Οδηγός Αισιοδοξίας"). Η ηθοποιός από τον Κεντάκι έγινε γνωστή από τον ρόλο της ως η ηρωίδα Κάτνις Έβερντιν στην κινηματογραφική σειρά "Hunger Games" ("Αγώνες Πείνας"). Ήταν επίσης τρεις φορές υποψήφια για 'Οσκαρ για τις ερμηνείες της στις ταινίες "Winter's Bone" ("Στην Καρδιά του Χειμώνα"), "American Hustle" ("Οδηγός Διαπλοκής") και "Joy".

O μνηστήρας της είναι διευθυντής της νεοϋορκέζικης Gladestone Gallery, σύμφωνα με το USA Today.

Η πληροφορία για τον αρραβώνα δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε από τον ατζέντη της, ούτε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας που έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της Λόρενς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ