Δύο Έλληνες στην Family των Όσκαρς του Χόλιγουντ: Λάνθιμος, Μαυροψαρίδης ανάμεσα στους 169 υποψήφιους

Έβγαλαν την καθιερωμένη φωτογραφία...

Πάντα μερικές ημέρες πριν στρωθεί το κόκκινο χαλί κι αρχίσουν να... μοιράζονται τα χρυσά αγαλματίδια στα πρόσωπα που τα έδωσαν όλα στη μεγάλη οθόνη, διοργανώνεται στο Beverly Hilton το παραδοσιακό γεύμα όπου βγαίνει και η επίσημη φωτογραφία «της τάξης του 2019».

H Lady Gaga, ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν, ο Έλληνας σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος για το The Favourite και ο ΑφροΑμερικανός Σπάικ Λι ήταν μεταξύ των υποψηφίων για Όσκαρ που πόζαραν στην ομαδική φωτογράφιση, τρεις εβδομάδες πριν την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Περισσότεροι από 175 οσκαρικοί υποψήφιοι παρεβρέθηκαν στο γεύμα που γίνεται για να τιμήσει όσους κέρδισαν μία θέση στις πεντάδες φέτος. Και η λίστα είναι μεγάλη...

Ανάμεσα τους οι Έλληνες Γιώργος Λάνθιμος και Γιώργος Μαυροψαρίδης. Μάλιστα ο τελευταίος, ο μοντέρ της «Ευνοούμενης» Γιώργος Μαυροψαρίδης, απέκτησε προβάδισμα έναντι των υποψήφιων συναδέλφων του για Όσκαρ, καθώς η Αμερικανική Ένωση Μοντέρ του απένειμε το βραβείο Eddie για το καλύτερο μοντάζ σε κωμωδία.

 

 

Να σημειωθεί πως στο δείπνο που πραγματοποιήθηκε η αμερικανίδα ηθοποιός, Λόρα Ντερν, ανακοίνωσε όλους τους υποψήφιους για κάθε κατηγορία των φετινών Όσκαρ. Η Ρέιτσελ Βάις έκανε την αρχή και ο Γιώργος Λάνθιμος την ακολούθησε στη σκηνή για να πάει να στηθεί για την αναμνηστική φωτογραφία. Ο Έλληνας σκηνοθέτης κατευθύνθηκε και τοποθετήθηκε στο πλάι του Μπάρι Τζένκινς, τον οποίο χαιρέτησε με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια γκριμάτσα δείγμα της χαράς του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ