Διονύσης Σαββόπουλος στον Αντώνη Κανάκη: «Το πολιτικό μας προσωπικό είναι πάντα χαμηλότερο των περιστάσεων» (Βίντεο)

Πρεμιέρα για την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη, με τίτλο «Βινύλιο».

Η δεύτερη εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον ΣΚΑΪ, με τίτλο «Βινύλιο», έκανε πρεμιέρα χθες με κεντρικό καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο.

Ο τραγουδοποιός δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τη Συμφωνία των Πρεσπών αφού είπε: «Η Συμφωνία δεν μου αρέσει. Αυτό που με στενοχωρεί, για να μην πω με αηδιάζει, είναι που βγήκε στην επιφάνεια η νοσηρότητα του πολιτικού μας βίου. Το πολιτικό μας προσωπικό είναι πάντα χαμηλότερο των περιστάσεων, αλλά εμείς τους διαλέγουμε. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια αρχοντική πλευρά και μια φτηνιάρικη. Οι δικοί μας διάλεγαν την φτηνιάρικη και εμείς τους ψηφίζαμε γιατί μας βόλευε».

Ο Διονύσης Σαββόπουλος εμφανίστηκε απαισιόδοξος για το μέλλον της Ελλάδας: «Βαδίζουμε σε μια Αναγέννηση, αλλά θα προηγηθεί ένας μεσαίωνας. Τα πράγματα θα καλυτερεύσουν αφού πρώτα καταρρεύσουν. Καταλαβαίνω το παιδί που σηκώνεται και φεύγει. Είναι μορφωμένα παιδιά που τα χρειαζόμαστε».

Τέλος, ο μουσικοσυνθέτης εξέφρασε τον φόβο του για τον θάνατο: «Είναι χωρισμός, πιστεύω ότι θα συναντηθούμε όλοι (με τα σώματά μας) μια μέρα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ