Κώστας Χατζής: Η Γαλλίδα γυναίκα μου ντύθηκε τσιγγάνα & βίωσε τον ρατσισμό - Το τελευταίο από τα 6 παιδιά μου πήρε όλη τη γυφτιά

Η αποκάλυψη του γνωστού τραγουδιστή για τον ρατσισμό που έχει βιώσει η γυναίκα του

O Κώστας Χατζής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Το Πρωινό και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά του αλλά και την γυναίκα του, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ένα περιστατικό που την τάραξε.

Η σύζυγός του είναι Γαλλίδα και δεν πίστευε ότι υπάρχει ρατσισμός στους τσιγγάνους κι έκανε ένα πείραμα. Ντύθηκε τσιγγάνα και πήγε στα μαγαζιά που πήγαινε και παλιά, αλλά η συμπεριφορά που δέχτηκε δεν ήταν η ίδια και είχε σοκαριστεί.

«Το τέταρτο παιδί μου το λένε Αγάπη, η γυναίκα μου η πρώτη ήταν Γερμανίδα και έχει φύγει από τη ζωή. Η δεύτερη γυναίκα μου είναι Γαλλίδα, και λέγεται Αντωνία Χατζίδη, είναι τραγουδίστρια. Σε μια συζήτηση που είχαν, η Αγάπη της είπε πως δεν υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα.

Έτσι η γυναίκα μου της είπε πως θα κάνει αυτό που θα της πει. Την έντυσε τσιγγάνα και πήγε σε μέρη που ψώνιζε η γυναίκα μου και δεν την γνωρίσανε, και η συμπεριφορά τους ήταν τρομακτική, ένιωσε φοβερά τον ρατσισμό μέχρι που σιχαινόντουσαν να της δώσουν τα ρέστα. Όταν γύρισε σπίτι έκανε μία εβδομάδα να συνέλθει», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χατζής.

Για τα παιδιά του είπε με τρυφερότητα: «Έχω έξι παιδιά. Και το έκτο παιδί μου πήρε όλη τη γυφτιά. Όλα είναι γυφτάκια, αλλά το τελευταίο είναι περισσότερο. Είναι 15 ετών. Περπατάει και νομίζεις ότι χορεύει. Έχει ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ