Λίαμ Νίισον: Σάλος με τις δηλώσεις του ηθοποιού - Ήθελα να σκοτώσω έναν...

Σάλος με τις δηλώσεις του ηθοποιού...

Ο Βρετανός ηθοποιός Λίαμ Νίσον προκάλεσε σοκ, αφού εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα The Independent τη στιγμή που τον κυρίευσε η επιθυμία να «σκοτώσει» έναν μαύρο για να εκδικηθεί για τον βιασμό που υπέστη ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός του, μια σκέψη την οποία, όπως διαβεβαιώνει σήμερα, μετάνιωσε.

Ο 66χρονος ηθοποιός σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ προέβη στις αποκαλύψεις αυτές κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε, ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη για την προώθηση της ταινίας Cold Pursuit, όπου ενσαρκώνει έναν πατέρα, ο οποίος αποφάσισε να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του από ένα καρτέλ ναρκωτικών.

Ενώ ο Λίαμ Νίσον περιέγραφε τα συναισθήματα που του προκάλεσε η ταινία, σε σχέση με την οδύνη που προκαλεί η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου, ξαφνικά αλλάζει τόνο για να μιλήσει για το δικό του βίωμα, σύμφωνα με την περίληψη της συνέντευξης που δημοσίευσε ο Independent.

«Θα σας αφηγηθώ μια πραγματική ιστορία» λέει. Επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ο Λίαμ Νίσον ανακαλύπτει ότι ένα οικείο του πρόσωπο, την οποία δεν κατονόμασε, έπεσε θύμα βιασμού.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ