Συγκλονιστική μαρτυρία από την τραγωδία της Καλαμάτας: Πώς γλίτωσε ένα ζευγάρι θαμώνων χάρη σε μια συγκυρία

Αποκαλυπτική περιγραφή.

Η τραγωδία σε ταβέρνα της Καλαμάτας, στην οποία τρεις γυναίκες έχασαν τη ζωή τους το Σάββατο (02/02), είναι συγκλονιστική.

Σιγά-σιγά έρχονται στο φως νέες μαρτυρίες σχετικά με το περιστατικό.

Μία γυναίκα φιλικής οικογένειας στο eirinika.gr μας δήλωσε: «Οι γονείς μου ήταν μέσα στην ταβέρνα. Δεν ισχύουν όλα όσα λένε. Κανένας θαμώνας δεν υπήρχε στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού. Ήταν οι δικοί μου που μόλις είχαν μπει μέσα και πήγαιναν να κάτσουν στο τραπέζι, δυο νεαροί σε ένα άλλο τραπέζι και μια παρέα δέκα ατόμων. Όλα τα αλλά τραπέζια είχαν το ταμπελάκι ότι ήταν reserve. Ακούσανε μια βουή και άρχισαν να έρχονται φλόγες και μια δεύτερη βουή σαν έκρηξη. Άρχισαν να τρέχουν, ωστόσο η πόρτα εξόδου έπεσε από το ωστικό κύμα. Έπεσε ένας νεαρός και μια κοπέλα από τον πανικό τους να βγουν».

Η περιγραφή της γυναίκας είναι αποκαλυπτική: «Πρόλαβαν και βγήκαν οι δικοί μου και σαστισμένοι έξω από το μαγαζί κοιτούσαν τις φλόγες να είναι τεράστιες. Είδαν τον ιδιοκτήτη να προσπαθεί να σώσει τις γυναίκες και μετά να χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο. Έτρεξε και ο σύζυγος της κυρίας με τα 4 παιδιά που ήταν σε ένα άλλο μαγαζί παραδίπλα και μόλις συνειδητοποίησε τι έγινε λιποθύμησε. Οι δικοί μου είναι σε κατάσταση σοκ! Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη. Κλαίνε και μας λένε ότι η Παναγία τους βοήθησε που αφορμή στάθηκε να καθυστερήσουν να πάνε στην ταβέρνα που σταμάτησαν να πάρουν ένα μπουκαλάκι νερό από το μινιμαρκετ που υπάρχει απέναντι. Έτσι συνέβησαν όλα»,

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ