Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

 

Noel: Εξαιρετική κουζίνα, από τα καλύτερα cocktails της Αθήνας & μία ατμόσφαιρα κινηματογραφική στο bar restaurant που είναι πάντα Χριστούγεννα

Πίνεις καλά, τρως ακόμη καλύτερα, το απολαμβάνεις κι όλα αυτά στην Αθήνα, που κρύβει αρκετά στέκια στα οποία μπορούμε να συνδυάσουμε φαγητό, ποτό και βέβαια καλή μουσική.

Ένα από αυτά τα καλύτερα bar restaurants της Αθήνας είναι και το Noel στην Κολοκοτρώνη. 

Στο Noel είναι πάντα Χριστούγεννα και η γιορτινή ατμόσφαιρα, η τρυφερότητα και η ζεστασιά αυτής της εποχής επικρατεί πάντα σε αυτό το χώρο. Το Noel ξεκινάει το πρωί προσφέροντας καφέ και συνεχίζει με απλές ιταλικές –και όχι μόνο– γεύσεις και κοκτέιλ ως το βράδυ.

Οι χώροι του με τα ρετρό φωτιστικά και έπιπλα αλλά και οι επενδύσεις των τοίχων, θυμίζουν σκηνικό κινηματογραφικής ταινίας. Ερωτικό, νοσταλγικό, ρομαντικό, αγαπησιάρικο, ζεστό και ζωηρό. Είναι ένας χώρος με ξεχωριστή αισθητική που παντρεύει όλες τις τέχνες και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα με έντονο γαλλικό άρωμα.

Η ποιότητα της γαστρονομικής εμπειρίας που προσφέρει σε συνδυασμό με το φιλόξενο περιβάλλον του, το έχουν τοποθετήσει σε ένα από τα αγαπημένα bar restaurants των Αθηναίων.

Η μπάρα είναι ένας από τους άσσους του μαγαζιού, αφού σερβίρονται τα καλύτερα cocktails και ποτά ως μέρος της φιλοσοφίας του μαγαζιού, ενώ την όλη εμπειρία συμπληρώνει η ωραία μουσική.

Στόχος του Noel είναι να δείξει πως η έξοδος για φαγητό μπορεί να αποτελεί μία συνολική εμπειρία αισθήσεων και εντάσεων.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ