Μια δύσκολη παράσταση παρακολούθησε στο θέατρο ο Αλέξης Τσίπρας με την Μπέτυ Μπαζιάνα - Το βίντεο που ανέβασε

Στο θέατρο "Τζένη Καρέζη"

Λάτρεις του καλού θεάτρου είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγος του Μπέτυ Μπαζιάνα. Οι δύο τους παρακολουθούν συχνά θεατρικές παραστάσεις που ανεβαίνουν στις σκηνές της Αθήνας.

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Τσίπρας και η σύζυγος του βρέθηκαν στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», το βράδυ του Σαββάτου όπου παρακολούθησαν την παράσταση «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα». 



Ο Αλέξης  Τσίπρας δημοσίευσε στο Instagram βίντεο από την παράσταση αλλά και μια φωτογραφία από το τετ α τετ που είχε με τον σκηνοθέτη της παράστασης, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και τον πρωταγωνιστή, Γιάννη Νιάρρο.


«Στην παράσταση “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα”, μια θαυμάσια θεατρική δουλειά του Β. Θεοδωρόπουλου για το δικαίωμα στη διαφορετικότητα. Ο Γιάννης Νιάρρος στο ρόλο ενός έφηβου με αυτισμό δίνει ένα ισχυρό παράδειγμα για τη δύναμη της θέλησης», έγραψε ο πρωθυπουργός.

Το θεατρικό έργο "Ποιος σκότωσε τον σκύλο μετά τα μεσάνυχτα", του Σάιμον Στίβενς βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Μαρκ Χάντον και πρωταγωνιστής είναι ένα 16χρονο αγόρι που έχει σύνδρομο Ασπεργκερ.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ