Το "έλα να δεις" ανάμεσα σε Οικονόμου και Μεγαλοοικονόμου" : "Είσαι ασύδοτη γραφική και γελοία" (βίντεο)

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής φωνάζοντας: "Ο Τσίπρας είναι λεβεντιά οι άλλοι είναι κουραμπιέδες"

Σκηνές απείρου πολιτικού κάλους εκτυλίχθηκαν στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα», στον ΣΚΑΪ. Το "θερμό επεισόδιο" ξεκίνησε όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου,  επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, τονίζοντας ότι έχει ηχογραφημένη συνομιλία, στην οποία -όπως λέει- της ζητούσε να παραιτηθεί της έδρας της, έναντι του γιου του Μάριου Γεωργιάδη. 

Η ένταση κορυφώθηκε, όταν ζητήθηκε από την κ. Μεγαλοοικονόμου να σχολιάσει τη θέση Λεβέντη που την καλεί να παραδώσει την έδρα της. Η κυρία Μεγαλοοικονόμου έχασε την ψυχραιμία της  και άρχισε να κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη και τον Μάριο Γεωργιάδη, λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή της και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων της έλεγε να μην παραδώσει την έδρα της.

«Δεν τα έχω με τον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε η κ. Μεγαλοοικονόμου ενώ ξεκαθάριζε πως σκοπεύει να «ξεμπροστιάσει τον Λεβέντη», τον οποίο καλούσε συνεχώς να βγει στον αέρα και να της απαντήσει .

«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε προκαλώντας «σεισμό» στο τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ.

«Να παραδώσει την έδρα που αποκτήθηκε με δικούς μου αγώνες» ήταν το μήνυμα που έστειλε πριν από μόλις δύο εικοσιτετράωρα ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, στην Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία έχει αποχωρήσει από το κόμμα κι έχει ενταχθεί εδώ κι έναν χρόνο στην ΚΟ του κυβερνώντος κόμματος.

«Θα πάω στον Εισαγγελέα. Είπα να μην τρίβεται ο κ. Λεβέντης στη γκλίτσα του τσοπάνη. […] Εγώ θα παραιτηθώ αλλά τον Λεβέντη θα τον ξεμπροστιάσω. […] Να βγει τώρα (σ.σ. στον αέρα) σε ντιμπέιτ. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τον προδώσω» φώναζε μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χτυπώντας το τραπέζι μπροστά της.

Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, που καθόταν δίπλα της, της ζήτησε να μη χτυπά το τραπέζι, ενώ όταν εκείνη αντέδρασε έντονα, λέγοντάς του «έχεις κάνει τον γύρο των κομμάτων», της είπε «είσαι ασύδοτη, γραφική και γελοία».

«Σιγά τον πολυέλαιο ρε Οικονόμου. Με το επικρατείας ήρθες, θα μιλήσω όσο θέλω» συνέχισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επιτιθέμενη και στον συντονιστή της εκπομπής Γιώργο Αυτιά.

Η εκπομπή διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και στην επιστροφή η βουλευτής εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση με αποκορύφωμα την αποχώρησή της φωνάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ