Ο Παύλος Πολάκης χορεύει ζεϊμπέκικο στου Κραουνάκη - Με πλονζόν στην πίστα & "η ζωή εδώ τελειώνει" (βίντεο)

Το "βαρύ ζεϊμπέκικο" του Παύλου Πολάκη

Μετά την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων ήρθε το "βαρύ ζεϊμπέκικο". Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, διασκέδασε εχθές με την παρέα του στο κέντρο "Γραμμές" , στο οποίο εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Είχαν προηγηθεί τα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Παύλο Πολάκη από τον Σταμάτη Κραουνάκη στο διαδίκτυο και ο αναπληρωτής υπουργός υγείας αποφάσισε να "ανταποδώσει"

Ο Παύλος Πολάκης  κάθισε στο "πρώτο τραπέζι πίστα",  ενώ χόρεψε βαρύ ζεϊμπέκικο με ποικίλες φιγούρες , θεαματική βουτιά στην πίστα και  τσιγάρο στο στόμα, στο ρυθμό του «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου»

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook πλάνα από την βραδιά με τον ίδιο να χορεύει. 

Την πρώτη ανάρτηση, όπου ο καλλιτέχνης ακούγεται να ερμηνεύει το «Αυτή η νύχτα μένει», ο Πολάκης συνόδευσε με την φράση «Στο Σταμάτη Κραουνάκη στις "Γραμμές". ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ με αδελφική παρέα συναδελφοξαδερφοσυντροφοκουμπαρων». 

Στη δεύτερη ανάρτηση φαίνεται ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός να χορεύει το «Βρέχει φωτιά στη στράτα μου». Ο κ. Πολάκης έγραψε: «Έτσι, για να σκάσουν οι εχθροί μας».

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες, σε διαδικτυακό ιστότοπο, είχε μεταφερθεί δήλωση του συνθέτη με την οποία είχε ταχθεί με το μέρος του αναπληρωτή υπουργού. 

«Έζησα την εποχή που μοιράζανε τις μίζες 50-50 !... Γι αυτό μην ξαναδώ και μην ξανακούσω τις μ...ες που γράφετε και λέτε για τον Παύλο Πολάκη. Τον λατρεύω και θα ήμουν μαζί του σε όποιο κόμμα κι αν ήταν. Μου πάει ο Παύλος Πολάκης. Πώς να το πω...»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης διέψευσε την δήλωση, χωρίς ωστόσο να εκφράσει αρνητικά συναισθήματα απέναντι στον κ. Πολάκη.  

«Λοιπόν παιδιά πουθενά δεν έχω δώσει συνέντευξη ή τέτοια δήλωση. Αγαπώ Πολάκη, μ' αρέσει ο τσαμπουκάς του είναι ο μόνος που τολμά», έγραψε στο Facebook. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ