Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Ήττα στην πρεμιέρα για τους Έλληνες παίκτες - Θα κοιμηθούν στην άμμο ( φώτο-βίντεο)

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, όμως, φτάνοντας στην παραλία τους τα ξέχασαν όλα και δήλωσαν πανέτοιμοι για τα επόμενα αγωνίσματα

Πρεμιέρα έκανε εχθές στην τηλεόραση του Σκάι το πολυαναμενόμενο Survivor 3 - Eλλάδα - Τουρκία , με χιλιάδες τηλεθεατές καθηλωμένους στους δέκτες τους.

Μετά από έναν σκληρό αγώνα, στο πρώτο αγώνισμα του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, με έπαθλο την καλύβα,η ελληνική ομάδα έμεινε πίσω στους στόχους και τελικά έχασε με 12 – 9 από τους Τούρκους.



 

Η απογοήτευση ήταν μεγάλη, όμως, φτάνοντας στην παραλία τους τα ξέχασαν όλα και δήλωσαν πανέτοιμοι για τα επόμενα αγωνίσματα. Μάλιστα, ενθουσιάστηκαν και από το φυσικό τοπίο.

Η Τουρκική ομάδα προηγείται και στους αγώνες ασυλίας με 2η νίκη στο επόμενο αγώνισμα με 10-6. Οι 24 παίκτες βρίσκονται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και έχουν ριχτεί στο στίβο της μάχης. Στόχος τους ένας: η νίκη.

Όλοι δηλώνουν έτοιμοι για τις αναμετρήσεις και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζουν θα δυσχεραίνουν την παραμονή τους στο νησί.

 

 

Το δημοφιλές παιχνίδι επιβίωσης που καθηλώνει κάθε χρόνο το τηλεοπτικό κοινό,θα προβάλλεται από Σάββατο έως Τετάρτη και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση και στις δύο χώρες.

 

Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθούμε αγωνίσματα ανάμεσα στις δύο χώρες, με έπαθλα την άνεση, το φαγητό και την επικοινωνία. Παράλληλα, αυξάνονται και τα ατομικά αγωνίσματα, που θα είναι καθημερινά.

 

 

Κάθε Τρίτη θα μεταδίδεται το αγώνισμα της ασυλίας και η χαμένη ομάδα θα πρέπει να επιλέξει τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ακολουθεί η ψηφοφορία, στην οποία θα ψηφίζουν μόνο οι τηλεθεατές από τη χώρα της ομάδας με τους προτεινόμενους παίκτες.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ