24χρονη ανακάλυψε στο τηλέφωνο του συντρόφου της βίντεο - Την βίαζε συστηματικά με έναν φίλο του ενώ εκείνη κοιμόταν

Η 24χρονη κοπέλα δήλωσε ότι νιώθει ότι προδόθηκε από τον άντρα που αγάπησε πολύ και εμπιστεύοταν απόλυτα και ότι από τώρα και στο εξής η ζωή της δεν θα είναι ποτέ πια ίδια

Μια 24χρονη κοπέλα από το Σίδνεϊ έκανε τυχαία μια φρικτή ανακάλυψη: Βρήκε στο τηλέφωνο του συντρόφου της βίντεο στο οποίο εκείνος και ένας φίλος του, φαίνονται να την βιάζουν ενώ εκείνη κοιμάται.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να κοιμάται γυμνή στο κρεββάτι ενώ οι δύο άντρες ερωτοτροπούν μαζί της χωρίς την συγκατάθεση της. Στο δικαστήριο η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι αναγνώρισε τους δύο άντρες από τα τατουάζ στα χέρια τους.

Στο βίντεο ο ένας από τους δύο φίλους,  ακούγεται να ψυθιρίζει : "Ξέρετε πόσες φορές έχω κάνει αυτό;"  Η 24χρονη κοπέλα όταν ανακάλυψε το βίντεο, το έστειλε στο δικό της τηλέφωνο και αμέσως επικοινώνησε με την οικογένεια της, για να την πάρει από το σπίτι του φίλου της, μετά τη φριχτή αποκάλυψη.

Με αφορμή όσα είδε στο βίντεο θυμήθηκε κι ένα άλλο περιστατικό: Μια μέρα είχε ξυπνήσει γυμνή στο κρεββάτι και με το εσώρουχο της στην άλλη πλευρά και δεν μπορούσε να θυμηθεί πως βρέθηκε σε αυτή την κατάσταση.

Στο δικαστήριο που έγινε για την υπόθεση ακούστηκε ότι οι δύο φίλοι και η κοπέλα συνευρίσκονταν συχνά ερωτικά χωρίς την συγκατάθεση της. Της έδιναν ένα φάρμακο GHB, για να κοιμάται βαθιά και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 27χρονο σύντροφο της κοπέλας σε φυλάκιση επτά χρόνων και οκτώ μηνών , αφού τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες βιασμού και παροχής ναρκωτικών φαρμάκων.

Ο 28χρονος φίλος του καταδικάστηκε σε   πέντε χρόνια και εννέα μήνες φυλακή. Τα ονόματα των δύο κατηγορούμενων καθώς και της κοπέλας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα , όπως αναφέρει η The Sun.

Η 24χρονη κοπέλα δήλωσε ότι νιώθει ότι προδόθηκε από τον άντρα που αγάπησε πολύ και εμπιστεύοταν απόλυτα και ότι από τώρα και στο εξής η ζωή της δεν θα είναι ποτέ πια ίδια.

"Ήμουν  πάντα μια πολύ σίγουρη, ζωντανή και σκληρά εργαζόμενη γυναίκα με πάθος για ταξίδια. Είχα τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου και του σώματος μου και ήμουν αυτή που καθόριζα τι θα μου συμβεί. Μισώ να βρίσκομαι στη θέση του θύματος μιας τέτοιας κατάστασης, την οποία δεν μπόρεσα να ελέγξω ", είπε η κοπέλα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ