Περσινά ξινά σταφύλια.... Η Ζιζέλ αποκαλύπτει: "Χώρισα με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο μετά από 5 χρόνια... & πριν 13..." (φώτο)

"Ήμουν μόνη μου στην προσπάθεια να κάνω μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής, την ώρα που ο άλλος παρέμενε ο ίδιος"

Μια αναδρομή... στο "πρόσφατο" ερωτικό παρελθόν της έκανε η Ζιζέλ Μπούντχεν. Σε συνέντευξη της, αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους χώρισε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο πριν... από 13 χρόνια.

Η σχέση του διάσημου super model με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο διήρκεσε από το 2000 ως το 2005. Ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυσυζητημένα ζευγάρια της διεθνούς Show Biz.

H πανέμορφη Ζιζέλ ήταν η συνοδός του Ντι Κάπριο στα Όσκαρ του 2005, όταν ήταν υποψήφιος  για την ταινία «The Aviator».

Μιλώντας ύστερα από 13 χρόνια για το χωρισμό τους, σε συνέντευξη της στο περιοδικό Porter’s, η Ζιζέλ έκανε λόγο για μια δύσκολη απόφαση, όμως ήταν αναγκαία γιατί συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν μια αλλαγή στον τρόπο ζωής της.

 

«Είχα φτάσει σε ένα σημείο που κάπνιζα, έπινα και δούλευα πάρα πολύ. Είχα γίνει κάτι που δεν ήθελα ποτέ μου», αποκαλύπτει η Ζιζέλ, που μάλιστα ένιωσε και μοναξιά. 

«Ήμουν μόνη μου στην προσπάθεια να κάνω μια σοβαρή αναζήτηση ψυχής, την ώρα που ο άλλος παρέμενε ο ίδιος, Δυστυχώς, η απάντηση ήταν ναι», πρόσθεσε.

Η δουλειά, το κάπνισμα και το ποτό, την εμπόδιζαν από το να δει τι πραγματικά ήθελε, όπως δήλωσε η ίδια. Μιλώντας στο περιοδικό Porter's, το μοντέλο είπε: «Καθώς είχα κόψει πλέον το κάπνισμα, το ποτό και την πάρα πολύ δουλειά, γινόταν ολοένα και πιο σαφές πως υπήρχαν ζητήματα με τα οποία έπρεπε να ασχοληθώ και τα οποία είχα παραμελήσει», δήλωσε. 

«Προέρχομαι από μια οικογένεια έξι ισχυρών, όμορφων γυναικών. Μεγάλωσα με αλληλοϋποστήριξη και αγάπη. Αλλά όταν έφυγα από το σπίτι, αυτό δεν το έζησα με τα άλλα μοντέλα. Δεν κατάλαβα γιατί κανείς δεν ήθελε το καλύτερο για μένα, όταν εγώ ήθελα το καλύτερο για όλους», δήλωσε η Ζιζέλ.

Σήμερα η Ζιζέλ είναι είναι παντρεμένη με τον αθλητή Τομ Μπράντι και έχουν μάλιστα αποκτήσει δύο παιδιά, τον 9χρονο Μπέντζαμιν και την 6χρονη Βίβιαν. Στην συνέντευξη της η Ζιζέλ μίλησε και για τις διαφορές σε θέματα μόδας ... που έχει με τον σύζυγο της.

Είμαι το κορίτσι του τζην και του t-shirt. Θα με δείτε μία ή δύο φορές το χρόνο ντυμένη με εντυπωσιακά φορέματα, κι αυτό σε περιστάσεις που πρέπει να πάω ντυμένη έτσι. Ο Τομ αγαπά τα ρούχα περισσότερο από εμένα.

Πολλές φορές βλέποντας όλα αυτά τα ρούχα που φέρνει στο σπίτι αναρρωτιέμαι τι κάνουν εκεί... Απλά τα αγαπά, είπε η Ζιζέλ στο Porter's. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ