Ο τέως βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε πάλι να υποβληθεί σε εξέταση DNA - Είναι ο πατέρας της Βαρώνης Ντελφίν; (φώτο)

Ο 84χρονος πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών

Ο πρώην βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος Β΄ αρνήθηκε να υποβληθεί σε εξέταση DNA, όπως τον διέταξε πέρσι ένας δικαστής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι ή όχι ο βιολογικός πατέρας μιας 50χρονης Βελγίδας, της Ντελφίν Μποέλ, όπως ανέφερε σήμερα ο δικηγόρος του.

Ο 84χρονος πρώην μονάρχης αποφάσισε να ασκήσει αίτηση αναίρεσης στις δύο αποφάσεις που είχε εκδόσει πέρσι τον Ιούνιο και τον Οκτώβριο το Εφετείο των Βρυξελλών, εξήγησε ο Αλέν Μπέρενμπομ.

Η γλύπτρια Ντελφίν Μποέν

Ο Αλβέρτος Β΄ δεν σκοπεύει να υποβληθεί στην εξέταση μέχρι να εκδόσει απόφαση το Ακυρωτικό Δικαστήριο, πρόσθεσε.

Με τον νυν βασιλιά του Βελγίου Φίλιππο και αδερφό της;

Η γνωστή γλύπτρια Ντελφίν Μποέλ υποστηρίζει ότι η μητέρα της, Σιμπίλ ντε Σελίς Λονγκσάμπ, διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τον Αλβέρτο τις δεκαετίες του 1960 και '70. Την εποχή εκείνη ο Αλβέρτος ήταν ακόμη διάδοχος του θρόνου, παντρεμένος από το 1959 με την Πάολα Ρούφο ντι Καλάμπρια.

Η Ντελφίν με τον σύζυγο της

Με τον βασιλιά Αλβέρτο και πατέρα της;

Ο πρώην βασιλιάς, που κυβέρνησε μεταξύ 1993-2013 και είναι πατέρας του σημερινού βασιλιά του Βελγίου, Φίλιππου, αρνείται ότι είναι πατέρας της Μποέλ. Η τελευταία έχει προσφύγει από το 2013 στα δικαστήρια, ζητώντας να αναγνωριστεί ως κόρη του και ξεκινώντας έτσι ένα δικαστικό σίριαλ που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

Πηγή ΑΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ