Ζώδια: Τι θα φέρει στα αισθηματικά μας ο μήνας του Βαλεντίνου; - Ερωτικές προβλέψεις για τον Φεβρουάριο

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Φεβρουαρίου 2019 για όλα τα ζώδια

Κριός

 Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας καθαρός από εκλείψεις ή ανάδρομους, άρα να χαμογελάσετε και να αισιοδοξείτε!

Για την ακρίβεια, μέχρι τις 14, που θα έχετε τον Άρη στο ζωδιάκι σας, θα περάσετε χάρμα εσείς, τα μαλλιά τους θα τραβάνε όλοι οι άλλοι! Μια φορά, σεξαπίλ και καυτή διάθεση θα έχετε και δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς. Εκεί που δεν πρέπει να επιμείνετε είναι στις άγριες διαθέσεις που όταν σας πιάνουν, σεληνιάζεστε, ανάβετε και κορώνετε κι όποιον πάρει ο Χάρος. Κατά τα άλλα, όνειρο είναι να έχει κανείς τον Άρη στο ζώδιό του, να του χαρίζει ενέργεια, θάρρος και σεξουαλικότητα αρκετή για δυο άτομα! Οι δεσμευμένοι προσέξτε λιγάκι παραπάνω γιατί άντε οι singles Κριοί να πούνε και μια κουβέντα παραπάνω –δεν χάθηκε κι ο κόσμος- αλλά εσείς… εσείς αγάπες μου, θα μπείτε τιμωρία! Προσοχή λοιπόν!

Ο Υδροχόος έχει γενέθλια, έχει και Νέα Σελήνη, έχει κι Ερμή στο ζώδιό του. Ο Ερμής θα κάτσει εκεί μέχρι τις 10 του μήνα, ο Ήλιος μέχρι τις 19 κι η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 5. Ωραία σας τα αράδιασα, άλλα τι στο καλό σημαίνουν όλα αυτά, θα με ρωτήσετε. Για αρχή, είναι πολύ καλά τα νέα: θα διώξετε από πάνω σας την κατήφεια που κέρασαν οι δυο εκλείψεις τον προηγούμενο μήνα και θα δείτε τον κόσμο αλλιώς. Πιο θετικά, πιο ανέμελα και με περισσότερη τόλμη.

Θα έχετε εξωστρεφή προδιάθεση και καλό θα ήταν να το εκμεταλλευτείτε αυτό: ξαμοληθείτε, κάπου εκεί έξω υπάρχει κι ένα ταίρι για εσάς! Οι δυνατότητες που σας προικίζει ο εκάστοτε μήνας εξαρτώνται από διάφορους πλανήτες και τις θέσεις τους στα ζώδια και με βεβαιότητα σας λέω ότι αυτόν τον μήνα οφείλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας χωρίς αναστολές! Να εξηγούμαστε: μην αρνηθείτε πρόσκληση, μη πείτε «όχι» αν σας ζητήσουν να βγείτε ή να σας γνωρίσουν κάποιον/α, εκτός κι αν έχετε γερές υποψίες ότι πρόκειται για serial killer! Με απλά λόγια, δηλαδή, πιέστε την τύχη σας!

Οι δεσμευμένοι/ες ρίξτε σας παρακαλώ πολύ μια ματιά στο έτερο ήμισυ κι αν του έχει ανοίξει η όρεξη να κάνει καμία αταξία, κεράστε το σφαλιάρες ελεύθερα! Το Σύμπαν, τάσσεται καθαρά υπέρ σας!

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα στριμώξει λίγο το ποπάκι σας, αλλά με τρόπο πολύ χαριτωμένο: πρόσωπο υψηλότερου αξιώματος ή μεγαλύτερο σε ηλικία θα σας κάνει την ζωή πατίνι στην εργασία και παίζει και να το ερωτευτείτε! Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι αυτή, ό,τι θέλει κάνει και δεν ζητάει κι άδεια! Να μου θυμηθείτε ότι με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει τον Αιγόκερω και να «τρίβεται» με Κρόνο και Πλούτωνα (στον Αιγόκερω κι αυτοί), δεν αποκλείω να σας τύχει κάτι το πολύ σημαντικό! Είτε θα επισημοποιήσετε μια σχέση είτε θα πάτε για γάμο είτε –αν ξεκινήσατε πρόσφατα- θα το πάτε το όλο θέμα σε άλλο επίπεδο δέσμευσης!

Όταν ο Ήλιος κι ο Ερμής (από τις 11), περάσουν στους Ιχθύες, το σκηνικό για εσάς θα αλλάξει κάπως: θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις και θα αποφορτιστείτε, ενώ όταν ο Άρης μπει στον Ταύρο (στις 14), θα νιώσετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε ό,τι αισθάνεστε ότι είναι δικό σας: μα είναι άνθρωπος, μα είναι αντικείμενο, μα είναι κάτι άυλο, όπως π.χ. μια ιδέα. Συμβουλή σας δίνω, να ακολουθήσετε το ένστικτό σας και να φερθείτε ανάλογα! Just do it!

Πανσέληνο έχουμε νωρίς, στις 19, στην επιμελή Παρθένο. Μην μασάτε, θέλει να σας βάλει τα δυο ποδάρια σε ένα παπούτσι, αλλά για καλό σκοπό! Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές της και να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας, βάζοντας σε σειρά τα μικροπραγματάκια της καθημερινότητας που όμως, μπορούν να γίνουν εξαιρετικά φορτικά! Επίσης, μείνετε μακριά από κάποια πρόσωπα μέσα στον χώρο εργασίας σας, που απλά θέλουν… να σας σπάσουν τα νεύρα και τίποτα παραπάνω!

Μελένιος να είναι ο μήνας του Βαλεντίνου για εσάς!

Ταύρος

Γλυκό, ερωτικό και σεξουλιάρικο μήνα σας εύχομαι να έχετε υπέροχά μου Ταυράκια και κατά πάσα πιθανότητα θα τον έχετε!

Αισιοδοξώ και μάλιστα πολύ! Ανάδρομο δεν έχουμε, εκλείψεις δεν έχουμε, Υδροχόο έχουμε, που μάλλον θα σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα αλλιώς στην εργασία σας. Για να σας το αναλύσω λίγο το θέμα, έχουμε Ήλιο, Νέα Σελήνη και λίιιιγο Ερμή στον Υδροχόο. Ο Ήλιος θα είναι εκεί μέχρι τις 19, ο Ερμής μέχρι τις 10 κι η Νέα Σελήνη θα γίνει στον Υδροχόο στις 5 του μήνα.

Από νωρίς, λοιπόν, θα αντιληφθείτε ότι αν είναι να «παίξει» ερωτικά κάτι στον εργασιακό σας χώρο, θα είναι μάλλον ανατρεπτικό, κάτι που θα σας φέρει σε αμηχανία, άρα, καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Για να μην σας αποτρέψω τελείως όμως, θα σας πω και κάτι ακόμα: αν αισθανθείτε ότι «προχωράει» το πράγμα με πρόσωπο μέσα από το χώρο εργασίας, βεβαιωθείτε ότι δε θα βρεθείτε προ εκπλήξεως διότι ο Υδροχόος τα έχει αυτά! Σήμερα έτσι κι αύριο αλλιώς! Αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να σας ξενερώσει λιγάκι, οπότε σπεύστε βραδέως!

Η Αφροδίτη, όμως, θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα σας στέλνει πολλά φιλάκια και πολύ όμορφα vibes! Αυτή η Αφροδίτη για εσάς δουλεύει, να μου το θυμηθείτε! Θέλει να σας φτιάξει ωραίο σκηνικό και να σας δώσει μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προς το ελεγχόμενο άγνωστο! Τι είπα τώρα, ε; Μιλάμε για Αιγόκερω εδώ. Ναι μεν θα σας δώσει τις ευχές και τις ευλογίες της για να σας ανακαλύψει κάποιος/α, αλλά κι εσείς θα μπορέσετε να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις για να φανείτε, να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς και να δημιουργήσετε με τα χεράκια σας τις συνθήκες για να σας προσεγγίσει το σωστό πρόσωπο. Αυτό σημαίνει ότι θα κάνετε και πράγματα που μπορεί αρχικά να αισθανθείτε κάπως παράξενα, αλλά στην πορεία, θα το ελέγξετε αυτό το συναίσθημα, μιας και θα βλέπετε αποτέλεσμα!

Ο Κριός κρατάει τον Άρη για πάρτη του μέχρι τις 14 του μήνα (ας τον έχει να τον χαίρεται!), πράγμα το οποίο θα σας άφηνε –λογικά- παγερά αδιάφορους/ες, εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να σας τσιμπήσει λίγο τα νεύρα. Αγνοήστε τον. Τα ζουμερά νέα –κι έρχομαι στο ψητό!- είναι ότι ο Άρης περνάει στο ζώδιό σας στις 14 του μήνα, το οποίο σημαίνει ότι χτυπήσατε Jack Pot!

Δεν έχει σημασία, εάν είστε σε σχέση ή όχι, μια φορά χάρμα θα περάσετε! Σεξαπίλ, ανεβασμένη λίμπιντο, τυχερές στιγμές στο σεξ, one night stands (για όσους τα θέλουν), γνωριμίες, αλλά και σχέσεις με καλά πρόσωπα και δυναμικότητα και θελκτικότητα στο έπακρο! Αυτά είναι! Δεν έχω να προσθέσω κάτι περισσότερο, όταν ο Άρης χτυπάει την πόρτα του ζωδίου μας, δεν ρωτάμε καν! Ανοίγουμε και καλοδεχόμαστε την ενέργεια που έχει να μας προσφέρει!

Οι δεσμευμένοι ελέγξτε λιγάκι εκείνα τα νευράκια που λέγαμε πιο πάνω, μήπως και σας φέρουν στην δύσκολη θέση να απολογηθείτε για τα έργα και τις ημέρες του δυνατού σας Άρη! Ωραίο πράγμα να γεμίζεις αυτοπεποίθηση, αλλά το έτερο ήμισυ μπορεί να το εκλάβει ως τσαμπουκά και να στραβώσει.

Την κατάσταση θα βοηθήσει πολύ…ο Ιχθύς! Θα έχει τον Ήλιο από τις 19 στο ζώδιό του, αλλά και τον Ερμή από τις 11 και μετά! Μπορεί να μην του το έχετε, αλλά θα σας στρώσει πολύ την κοινωνική σας ζωή! Θα ζωντανέψετε ένα πράγμα! Οι singles θα έχετε και χρυσές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιον/α, μέσω φίλου/ης σας και να σας βγει και σούπερ άτομο!

Η Πανσέληνος που θα γίνει στις 19 του μήνα στην Παρθένο, ακόμα κι αυτή σας ταιριάζει! Φλερτάκι και γνωριμία έχει ΚΑΙ αυτή στο μενού, επομένως, καταλαβαίνετε ότι ο Φεβρουάριος κυριολεκτικά θα σας βρει Βαλεντίνο! Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα περάσετε κι εσείς πολύ όμορφα, με ωραία ψυχολογία και ευκαιρίες να ανοίξετε την καρδιά σας και να χαρείτε! Επιτέλους, θα χαμογελάσετε!

Καλό μήνα σας εύχομαι και να θυμάστε ότι είστε από τους πολύ ευνοημένους/ες!

Δίδυμοι 

Μήνας που γιορτάζει ο έρωτας ο Φεβρουάριος και σας εύχομαι να τον περάσετε χάρμα Δίδυμοι μου υπέροχοι! Κάτι μου λέει ότι θα είναι όντως ένας τυχερός μήνας για εσάς!

Ο Υδροχόος, που σας ταιριάζει γάντι, θα σας κεράσει ωραία πράγματα: Ήλιο, Νέα Σελήνη, αλλά κι Ερμή. Τι άλλο μπορούν να σημαίνουν αυτά, εκτός του ότι πρέπει να αφεθείτε στην καλή σας τύχη, να περιμένετε να συμβούν αναπάντεχα, αλλά ωραία πράγματα, γνωριμίες από το πουθενά (κυριολεκτικά), που θα σας συναρπάσουν και θα σας εξιτάρουν! Αυτό που θα κάνει την όλη φάση πιο πικάντικη είναι ότι δεν θα σας τυχαίνουν τα πράγματα με μια λογική συνέπεια, αλλά με τσαχπινιά, με έναν αέρα… γκάου! Μην με κοιτάτε εμένα και μην με ευχαριστείτε! Τον Υδροχόο!

Με την Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα (στον Υδροχόο ντε!), να είστε πολύ ψυλλιασμένοι/ες! Εκεί περίπου θα σας συμβεί κάτι… κουλό, αλλά καλοδεχούμενο! Οι δεσμευμένοι, που απορείτε πού στο καλό χωράτε σε όλη αυτήν την εικόνα, να σας πω ευθύς αμέσως ότι κι εσείς θα περάσετε μια πολύ ωραία περίοδο ανεμελιάς, που μεταξύ μας, μετά τον περασμένο μήνα που σας κέρασε 2 εκλείψεις, την χρειάζεστε και με το παραπάνω. Το έτερο ήμισυ, αν δεν τα έχει φτύσει ήδη, έχει μπει σε σκέψεις, για να αλλάξει κάποια πραγματάκια και το καλό είναι ότι μέσα στον μήνα κιόλας θα δείτε να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες σε θέματα… οικογενειακά!

Διότι αγαπητά μου πλάσματα, ο Ήλιος κι ο Ερμής προχωράνε κι ο μεν Ερμής από τις 11 θα περάσει στα Ψαράκια, ο δε Ήλιος θα ακολουθήσει στις 19! «Με γεια τους με χαρά τους» θα μπορούσατε κάλλιστα να μου απαντήσετε, αλλά τα καλά που σας φέρνουν είναι διπλά:

Ο σύντροφός σας θα ασχοληθεί περισσότερο με το σπίτι, ενώ όσοι/ες είστε singles, θα καταπιαστείτε από κει κι έπειτα, με θέματα της δουλειάς σας. Και για να είμαι ειλικρινής, όχι με τα τετριμμένα της εργασίας, αλλά με πρόσωπα μέσα από εκεί. Ίσως γίνει κάτι, αλλά πρέπει να σας προειδοποιήσω: Κι ο Ήλιος κι ο Ερμής, σε κάποια φάση, θα παραγνωριστούν με τον Ποσειδώνα. Κι όσο κι αν αυτό σας ακούγεται σχεδόν… αστείο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι παίζει να αποκομίσετε λάθος εντυπώσεις. Για να το κάνω ακόμα πιο λιανά, μπορεί να παρερμηνεύσετε κινήσεις και συμπεριφορές, ως ερωτικά καλέσματα, ενώ στην πραγματικότητα ίσως είναι εντελώς αθώες εκδηλώσεις. Προσέξτε, καλέ, μην γελοιοποιηθείτε!

Η Αφροδίτη, από την άλλη, θα είναι πολύ ξεκάθαρη μαζί σας! Θα σας χαμογελάει από τον Αιγόκερω (κι αν αυτό σας φαίνεται κάπως… περίεργο) να σας πληροφορήσω ότι κερνάει… σεξάκι και μάλιστα πολύ! Δεν του έχετε φαντάζομαι του Αιγόκερω να σκανδαλίζει, αλλά αυτή ακριβώς είναι η επιρροή της Αφροδίτης σε σχέση με εσάς! Μην το παιδεύουμε το θέμα. Ορμήξτε και τα ρέστα δικά σας!

Ο Άρης, τον μισό μήνα (μέχρι τις 14) θα είναι στον δυναμικό Κριό και τον άλλο μισό (από τις 15 και μετά), θα αργοβαδίζει στον Ταύρο. Τρέξτε να επωφεληθείτε όσο θα είναι στον Κριό! Διαβάστε ότι είπαμε πιο πάνω (περί απότομων γνωριμιών) και κουνήστε κι εσείς τα χεράκια σας! Βάλτε τις γνωριμίες σας μπροστά και ζητήστε να σας κάνουν και κανένα κονέ της προκοπής! Τι το χαζεύετε;

Η Πανσέληνος στις 19 του μήνα στην Παρθένο, μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις όσον αφορά κάποια οικογενειακά σας θέματα. Μην μασήσετε και μην επιτρέψετε σε ένα Φεγγάρι να θολώσει την κρίση σας. Μυαλό έχετε, ότι θέματα τυχόν προκύψουν, θα τα χειριστείτε και μάλιστα αποτελεσματικά, αρκεί να δείξετε αποφασιστικότητα και θέληση να γίνετε αρκετά λεπτομερείς στις αναλύσεις σας και μεθοδικοί/ες στην προσέγγισή σας!

Καλός κι ερωτικός θα είναι ο μήνας για εσάς! Σας χαμογελάει! όπως αναφέρει το astrology.gr

Καρκίνος

Μπαίνουμε στον μήνα που γιορτάζει ο έρωτας κι αν δεν το καταλάβατε ακόμη, αναφέρομαι στον Άγιο Βαλεντίνο. Είτε τον γιορτάζετε είτε όχι, ο μήνας, ερωτικά μιλώντας, δεν θα σας αφήσει αδιάφορους/ες!

Αφού ξεπεράσαμε τις εκλείψεις του προηγούμενου μήνα (με τις υγείες μας όλοι), ο Φεβρουάριος στέκεται σωστός κύριος και δεν επιφυλάσσει παρατράγουδα. Για την ακρίβεια, τρίψτε τα χεράκια σας από ικανοποίηση, θα έχετε πολύ σεξάκι αυτόν τον μήνα, ευγενική χορηγία του Υδροχόου!

Έχουμε και λέμε: Ήλιο έχει ο Υδροχόος, Νέα Σελήνη κι Ερμή στο ζώδιό του. Μέχρι τις 19 ο Ήλιος θα είναι εκεί, ο Ερμής μέχρι τις 10 κι η Νέα Σελήνη θα γίνει νωρίς-νωρίς, στις 5 του μήνα. Εκτός από τέλεια one night stands, μπορείτε να έχετε κι ωραία επαφή με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σε άλλο επίπεδο. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να γνωρίσετε καλά και σε βάθος κάποιον/α που σας ελκύει, να λύσετε τις απορίες σας και να βεβαιωθείτε απόλυτα κι αμετάκλητα, εάν σας κάνει ή όχι.

Αν μιλάμε τώρα για σχέση που υπάρχει ήδη κι αυτή ακόμα θα ωφεληθεί. Με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5, μπορείτε να μπείτε σε ένα καινούργιο κύκλο κατανόησης, αλλά κι αμοιβαίου δεσίματος. Θέλετε να κάνετε κι ένα βήμα παραπέρα; Να συγκατοικήσετε; Να το σοβαρέψετε το πράγμα; Ε, μην το ψάχνετε! Είναι τέλεια εποχή για κάτι τέτοιο!

Όταν ο Ήλιος κι ο Ερμής περάσουν στον Ιχθύ (ο Ήλιος στις 19 κι ο Ερμής στις 11), θα νιώσετε μια μεγάλη ανακούφιση. Το εννοώ: θα χαλαρώσετε, θα ξεφουσκώσει η ένταση που έχετε συσσωρεύσει, θα περάσετε σε εντελώς άλλη φάση! Κάπου εκεί, οι δεσμευμένοι Καρκίνοι, επιτέλους, θα αγαλλιάσετε, θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε και να επικοινωνήσετε ιδέες, παράπονα, κι ό,τι λογής σκέψη μπορεί να σας έρθει, στο έτερο ήμισυ, χωρίς να φοβάστε για τυχόν προστριβές ή αντιλογίες που θα επιφέρουν τριβή μεταξύ σας! (Κοινώς, ορμήξτε και διεκδικήστε!).

Ο Άρης μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα σε Κριό και Ταύρο. Μισό μήνα στον Κριό και μισό στον Ταύρο. Μέχρι λοιπόν τις 14 που θα είναι στον αγαπημένο σας Κριό (λέμε τώρα), μπορεί να δείτε μαγικά πράγματα να γίνονται στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλά το πώς θα σας εκπλήξουν αυτά που θα δείτε και θα βιώσετε (θετικά ή αρνητικά), δεν το γνωρίζω. Για καλό και για κακό, μείνετε μακριά από office romances και περιμένετε τον Άρη στις 14 να περάσει στον Ταύρο που τα χατίρια θα σας τα κάνει! Εκεί δώστε ρέστα! Ξεσαλώστε! Βγείτε, διασκεδάστε, γνωρίστε κόσμο, αφεθείτε! Δεν έχω να προσθέσω τίποτε άλλο, απλά, φροντίστε να περάσετε καλά!

Για να σας φτιάξω ακόμα περισσότερο το κέφι και να σας ανεβάσω τη διάθεση, ένα έχω να σας πω: Αφροδίτη στον Αιγόκερω! Όχι βρε κουτά! Δεν δαγκώνει! Απεναντίας, στην δική σας την περίπτωση, κάνει θαυμάσια προξενιά! Αχ, τι ωραία που θα περάσετε οι δεσμευμένοι και τι ωραίες ευκαιρίες που θα έχετε οι singles για να κάνετε παιχνίδι και καμία σχέση που να στεριώσει! (Αφού κάνει παρέα η Αφροδίτη με τον Κρόνο, να ξέρετε ότι η σχέση είναι ευλογημένη να αντέξει στο χρόνο!!!)

Τέλος, στις 19, έχουμε και μια Πανσέληνο στην Παρθένο. Εκεί ίσως μπείτε σε σκέψεις (και ξεχάσετε να βγείτε), αλλά μην φανταστείτε πια ότι θα σας συμβεί και τίποτα το τρομερό. Δώστε βάση όσοι/ες έχετε αδέλφια μην τυχόν κι έχουν κανένα νέο να σας πουν κι όλα καλά!

Μια χαρά θα σας φτιάξει το Σύμπαν αυτόν τον μήνα! Τυχερά πλάσματα είστε!

Λέων

Καλό μήνα, ερωτικό κι αγαπησιάρικο σας εύχομαι Λιονταράκια μου! Μαντέψτε τι: δεν σας το εύχομαι απλά, αλλά πιστεύω ότι θα είναι κιόλας! Με τον Υδροχόο να σπονσοράρει τον μήνα και τον Άγιο Βαλεντίνο να παραμονεύει, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ θετικά για εσάς!

Ρομάντζο θέλετε; Νέα γνωριμία; Σχέση; Έρωτα μεγάλο κι ωραίο; Ε, θα τον έχετε! Ο Ήλιος στον Υδροχόο, παρέα με τον Ερμή (μέχρι τις 11), αλλά και την Νέα Σελήνη (στις 5) θα σας φτιάξουν κατάσταση! Υπέροχα πράγματα σας περιμένουν και θα σας συμβούλευα να εκμεταλλευτείτε –χονδρικά μιλώντας- τον πρώτο μισό του μήνα σαν τρελοί/ες! Βγείτε, μιλήστε, ανακατευτείτε με κόσμο και θα δείτε ότι θα τα έχετε τα τυχερά σας! Αν πάλι την γνωριμία την έχετε ήδη, προχωρήστε το όλο θέμα, χωρίς δεύτερη σκέψη! Όχι απλά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας σταματήσει, αλλά, αντίθετα, ακόμα και η Νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια σούπερ αρχή με κάποιον/α που σας ενδιαφέρει!

Οι δεσμευμένοι θα περάσετε κι εσείς καλά: Θα πλέετε σε πελάγη αρμονίας, δεν θα μπορεί τίποτα να σας αποσυντονίσει από την νιρβάνα στην οποία θα βρίσκεστε! Φυσικά, αν διαβάσετε λίγο παρακάτω, θα δείτε ότι και το δεύτερο μισό του μήνα θα σας πάει χάρμα!

Θα κάνω μια παρένθεση εδώ να σας θυμίσω ότι ο Δίας, ο τυχερός κι ο ωραίος, θα είναι για αρκετούς μήνες ακόμη στον φιλικό σας Τοξότη κι από την γωνία που σας κοιτάει σας κάνει κυριολεκτικά… τα γλυκά μάτια! Δηλαδή, να μην το εκμεταλλευτείτε; Να μην φλερτάρετε; Να μην σας φλερτάρουν; Αν δεν τον θέλετε, να μου το πείτε να τον μαλώσω για να σταματήσει να σας κάνει τα ερωτικά χατίρια!

Το δεύτερο, λοιπόν, μισό (και βάλε κάτι) του μήνα, ο Ήλιος θα έχει περάσει στους Ιχθύς, το ίδιο κι ο Ερμής (από τις 11 αυτός ο τελευταίος). Για εσάς αυτό μεταφράζεται σε σεξάκι! Πολύ σεξάκι! Ωραίο σεξάκι! Σεξάκι ρομαντικό, σεξάκι με μια δόση φαντασίας, με μια (ισχυρή) δόση συναισθήματος, σεξάκι που θα σας φέρει πιο κοντά με το άλλο πρόσωπο! Αν θέλετε το αφήνετε εκεί, εάν όμως επιθυμείτε να το προχωρήσετε και παρακάτω (να το κάνετε σχέση ντε!) μπορείτε, άνετα! Απλά, ανοίξτε το στοματάκι σας και μιλήστε. Προσέξτε όμως γιατί ο Ερμής στα Ψάρια μια τάση για μούγκα την έχει. Κι άντε και το πιάνετε εσείς το υπονοούμενο, αλλά τι γίνεται, εάν ο/η άλλος/η δεν σκαμπάζει την νοηματική; Για αυτό σας λέω μιλήστε, εκφράσετε τις προσθέσεις και τις επιθυμίες σας, χυλόπιτα, δεν βλέπω να τρώτε!

Οι δεσμευμένοι, μέχρι τις 14 που ο Άρης θα είναι στον χαρωπό Κριό, θα έχετε σούπερ διάθεση, θα εκδηλώνεστε όμορφα και θα… έχετε πολλές πιθανότητες να υποπέσετε σε αμαρτήματα! Μάντης δεν είμαι, αλλά μια φορά, σας βλέπω να παίρνετε φόρα και να τα σαρώνετε όλα! Όποιος/α κατάλαβε-κατάλαβε!

Όταν ο Άρης πατήσει το ποδαράκι του στον Ταύρο, άπαντες οι Λέοντες θα σοβαρευτείτε! Οκ, το έριξα κάπως βαριά στο τραπέζι το ζήτημα, αλλά για καλό και για κακό, δεν κοιτάτε πώς τρέχουν τα πράγματα στην δουλειά και στον κοινωνικό σας κύκλο; Δεν βλάπτει να έχετε τον έλεγχο ή έστω να ξέρετε τι παίζει γύρω σας. Οι singles μπορεί και να πάτε να ερωτευτείτε (ή να… σκανδαλίσετε) πρόσωπο μέσα από την εργασία σας. Ντροπή!

Η Αφροδίτη διαβάζει ό,τι γράφω και συμφωνεί γιατί από τις 4 του μήνα θα είναι στον Αιγόκερω κι ενώ θέλει να τακτοποιήσει κάποια θεματάκια στην καθημερινότητά σας, παράλληλα καταλαβαίνει ότι ένα office romance είναι πολύ πιθανόν να συμβεί! Ουπς!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 19 του μήνα θα επιχειρήσει να βάλει μια σειρά στα οικονομικά σας, ενώ από τους δεσμευμένους ζητάει… κατανόηση! Για να το πω πιο απλά, οι Λέοντες που είστε σε κάποιου είδους σχέση, φροντίστε να ακούσετε, αλλά και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες που θα σας εκφράσει (ή όχι) το έτερο ήμισυ! Τα πράγματα είναι απλά: ήρθε η σειρά σας να δώσετε την προσοχή σας, τίποτα παραπάνω!

Καλό μήνα να έχετε και να φροντίστε να αξιοποιήσετε όλες τις πάσες για έρωτα και σεξ που θα σας περάσει!

Ζυγός

Γλυκό κι ερωτικό Φεβρουάριο να έχετε όμορφοί μου Ζυγοί. Με σπόνσορα τον Υδροχόο θα περάσετε το χρόνο σας όχι απλά χαρούμενα κι όμορφα, αλλά σεξουλιάρικα και με πολλή όρεξη για παιχνίδι!

Κι από αυτό το τελευταίο, θα έχετε μπόλικο! Ο Ήλιος στον Υδροχόο (μέχρι τις 18), ο Ερμής στον Υδροχόο (μέχρι τις 10) κι η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, σας υπόσχονται να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να σας σπρώξουν προς τα έξω, να εκφράσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις, αλλά, παράλληλα, θα σας φέρουν στο δρόμο σας, πολύ ωραίες ευκαιρίες (δηλαδή τυχαία πρόσωπα, αλλά και συγκυρίες) για να τις αξιοποιήσετε. Μείνετε συντονισμένοι/ες κι έχετε τις κεραίες σας όρθιες! Βρε, κάτι καλό μαγειρεύεται και πρέπει να είστε ανοιχτοί/ες, αισιόδοξοι/ες για να είστε και ερωτεύσιμοι/ες!

Νωρίς-νωρίς η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, στις 5 του μήνα, πλέκει ήδη προξενιό, σεξάκι κι ότι καλό μπορεί να φέρει ο Υδροχόος, που κερνάει απρόβλεπτα και χωρίς ντροπή! Οι δεσμευμένοι Ζυγοί μπορεί να βιώσετε μια ανάταση ψυχική, μια διάθεση να πετάξετε από πάνω σας ό,τι σας βαραίνει –έστω και για λίγο- και να κάνετε το πιο απλό πράγμα, αλλά το τόσο απαραίτητο πια: να διασκεδάσετε! Ξέρετε, αυτήν την παλιά, πατροπαράδοτη διασκέδαση, χωρίς πολλά-πολλά, απλά με περισσή εξωστρέφεια, φίλους, γέλια, χαρές, μια εκτόνωση που τόσο έχετε ανάγκη μετά από ένα βαρύ Ιανουάριο. Μην το παιδεύετε το θέμα. Βγείτε, πείτε τα με τις παρέες σας, ψευτοφλερτάρετε, χαλαρώστε. Έχετε και το ακαταλόγιστο και το ελεύθερο πάσο από τον Υδροχόο!

Με τον Άρη στον Κριό μέχρι τις 14 του μήνα, οι singles θα κάνετε πάρτι! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, φαίνεται να ευνοείστε σκανδαλωδώς αυτόν τον μήνα κι οι πλανήτες είναι σαν να έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους, για να σας φτιάξουν κατάσταση. Εύγε και μπράβο τους, αλλά κουνήστε κι εσείς το χεράκι σας! Άντε!

Οι δεσμευμένοι μπορεί και να θέλετε, μαζί με τον Άρη στον Κριό, να πνίξετε και το έτερο ήμισυ, αλλά για καλή σας τύχη, ο Άρης κουνιέται, περπατάει και περνάει στον Ταύρο στις 15 κι έτσι στο τσακ, γλυτώσαμε τα νεύρα σας από σίγουρο τέντωμα! Αλλά, ξέρετε πώς σας πάει ο Άρης στον Ταύρο;;; Να τον φοράτε πιο συχνά! Καλέ έχει βαλθεί να σας σκανδαλίσει, να σας φέρει χαρές στο κρεβάτι, να σας ηδονίσει κι όλα τα σχετικά και μην με κάνετε να χρησιμοποιήσω περισσότερες λέξεις για να περιγράψω το πιο απλό πράγμα στον κόσμο: φέρνει σεξ που θα σας κάνει να ερωτευτείτε εκ νέου τον/την καλό/η σας και κοιτάξτε να το απολαύσετε! Α! Και κάτι ακόμα: μιας και μιλάμε για Ταύρο, μπορεί και να σας έρθουν λεφτάκια από κάπου! Αχ, αυτά είναι! Ό,τι διαβάσατε, ήδη, καλοί μου singles, ισχύει και για εσάς!

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (για όλο τον μήνα) θα σας φτιάξει ωραία κατάσταση στο σπιτικό σας! Μπορεί το πράγμα εκεί μέσα κάπως να αγρίεψε ή να ανακατεύτηκε τον μήνα που μας πέρασε, αλλά τώρα, ο ζημιάρης ο Αιγόκερως (που άθελά του μπορεί να σας κέρασε πικρό ποτήρι), έρχεται να επανορθώσει! Όχι απλά θα διορθωθεί η κατάσταση, αλλά θα νιώσετε να μπαίνουν γερά θεμέλια σεβασμού, ορίων και αγάπης στην οικογένειά σας. Ο κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του και τα ρέστα δικά σας!

Η Πανσέληνος θα μας φέξει στις 19 του μήνα στην Παρθένο. Θα το κλείσω εδώ το θέμα –πριν καν το ανοίξω- διότι εσάς αυτή η Πανσέληνος απλά θα σας κάνει να σκεφτείτε πολύ και να δείτε φαντάσματα (στην φαντασία σας), παρά θα σας φέρει κάποια γεγονότα.

Όλος ο μήνας είναι στρωμένος για να τον απολαύσετε! Μην το παιδεύετε το θέμα! Να περάσετε καλά και να εκμεταλλευτείτε κάθε του στιγμή (κι ευκαιρία!).

Σκορπιός

Καλό σας μήνα και αγαπησιάρικο Βαλεντίνο σας εύχομαι να περάσετε σεξουλιάρικα μου πλάσματα! Ο μήνας είναι πολύ πολύ θετικός κι ωραίος για εσάς και πάμε, ευθύς αμέσως, να σας εξηγήσω το γιατί!

Παρ’ όλο που ο Υδροχόος κερνάει τούρτα λόγω γενεθλίων, εσείς μάλλον σφυρίζετε αδιάφορα και περιμένετε τα καλύτερα. Βρε μισό λεπτό! Με Ήλιο, Νέα Σελήνη κι Ερμή (αυτός ο τελευταίος μέχρι τις 10 του μήνα) στον Υδροχόο, τι βιάζεστε να τα μαζέψετε και να φύγετε; Οι δεσμευμένοι ξέρετε τι ωραία που θα περάσετε; Δεν σας ειρωνεύομαι καθόλου, απεναντίας, κυριολεκτώ: επιτέλους μετά από πολλούς μήνες και πολύ στραβό κλίμα στον οικογενειακό σας τομέα, τα πράγματα δείχνουν να έρχονται στα ίσα τους. Με την Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα, θα κάνετε μια καινούργια αρχή. Βάλτε πίσω τα κακώς κείμενα, πατήστε διαγραφή κι ό,τι έγινε, έγινε. Όλοι στην οικογένειά σας θα μηδενίσετε το κοντέρ. Καλή καρδιά να υπάρχει και καλή επικοινωνία. Ε, όσο είναι ο Ερμής στον Υδροχόο (μέχρι τις 10), θα την έχετε κι αυτήν. Μια χαρά νέα είναι!

Μόλις ο Υδροχόος παραδώσει την σκυτάλη στους Ιχθύς, εκεί να δείτε! Θα καεί το πελεκούδι! Δεν είστε για τα πανηγύρια και δεν εννοώ αυτό! Σας προετοιμάζω διότι θα ζήσετε ωραίες στιγμές, γεμάτες με κέφι, ξεγνοιασιά, ωραία vibes, θετική σκέψη, φλερτ, σεξάκι και πολύ ερωτικό παιχνίδι! Μαζί με τον Ήλιο στους Ιχθύς (από τις 19), θα είναι από τις 11 ήδη και ο Ερμής! Προσθέστε ότι κάπου στα Ψάρια βρίσκεται και γυρνοβολάει ο Ποσειδώνας κι έχουμε την συνταγή… του μπλεξίματος! Αχ μικρά μου! Σας βλέπω να την δαγκώνετε γερά την λαμαρίνα, να πετάτε την αυτοσυγκράτηση και την λογική από το παράθυρο και να κάνετε παιχνίδι, γιατί πραγματικά το έχετε ψυχική ανάγκη! Ας είναι! Χαλάλι!

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα σας δώσει ένα επικοινωνιακό χάρισμα, που θέλοντας και μη, θα σας οδηγήσει σε καινούργιες γνωριμίες! Αλλά, δεν είναι μόνο αυτό! Ο Άρης, τον μισό μήνα (μέχρι τις 14), θα είναι στον Κριό και μετά στον Ταύρο. Άρα, το πρώτο μισό επικεντρώνεστε στην δουλίτσα και στα θέματα της καθημερινότητας σας, ενώ το δεύτερο μισό…

…Το δεύτερο μισό δίνετε ρέστα με το σεξαπίλ σας και ποιος σας πιάνει! Ο Ταύρος σας χαρίζει ένα ασύγκριτο ερωτικό εκτόπισμα, ενώ, παράλληλα με το σεξάκι, θα σας προσφέρει και καλές ευκαιρίες για γνωριμίες σούπερ! Οι ήδη έχοντες/ουσες σχέση, θα ανεβάσετε θερμοκρασία (θα πείτε και καμία κουβέντα παραπάνω), αλλά τελικά σαν το σεξάκι μετά τον καβγά, δεν έχει! Singles ή μη, θα νιώσετε την ένταση, αλλά θα δεν θα πάθετε και τίποτα, αντίθετα, θα γουστάρετε πολύ!

Για Πανσέληνο σερβίρω Παρθένο στις 19 του μήνα, να την τυλίξω ή θα την φάτε εδώ; Πέρα από την πλάκα, τρελά θα σας πάει και θα σας κάνει κι όλα τα γούστα! Μέσα-έξω, πέρα-δώθε θα μου είστε, γεμάτοι/ες ενέργεια και εξωστρέφεια και τίγκα στην καλή χαρά! Ε, να μην σας τύχει και κάτι ωραίο; Να σας τύχει βέβαια! Έτσι θετικά θα σκέφτεστε και θα πέφτουν οι θαυμαστές ξεροί κάτω σαν ροδοπέταλα!

Μην το παιδεύουμε το θέμα πολύ: Ο Φεβρουάριος και ο Άγιος Βαλεντίνος σας εύχονται καλό… βόλι! Cheers!

Τοξότης

Καλό σας μήνα αγαπημένα και τυχερά μου Τοξοτάκια! Θα περάσετε όμορφα αυτό τον μήνα και θα έχετε την ευκαιρία να ρεφάρετε τις χασούρες και το άγχος του φορτωμένου με εκλείψεις Ιανουάριου! Πάμε να δούμε τι σερβίρει ο μήνας!

Για αρχή, καλό μας Υδροχόο! Κάλαντα δεν λέει, αλλά μια χαρά ξηγιέται. Θα σας ανοίξει τους ορίζοντες –κοινώς θα μιλήσετε και θα γνωρίσετε πολύ κόσμο- θα αποκτήσετε μια αξιοζήλευτη εξωστρέφεια και θα περάσετε χάρμα. Με τον Ερμή μάλιστα στο ζώδιο του μέχρι τις 10 του μήνα, προλαβαίνετε να ανταλλάξετε απόψεις, να δημιουργήσετε νέες, να σπάσετε τα ταμπού σας, αλλά για να μην σας φουσκώνω τα μυαλά για τις 10 πρώτες αυτές ημέρες του μήνα, θα σας τάξω κάτι πολύ καλύτερο!

Την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 5 του μήνα που μπορεί και θέλει να σας φέρει νέες γνωριμίες. Σωστά το μαντέψατε, αφού μιλάμε για Υδροχόο κι έχει και τον Ήλιο και τον Ερμή παρέα, η Νέα Σελήνη υπόσχεται να σας κάνει αντισυμβατικές γνωριμίες και με αντισυμβατικό τρόπο (ΟΚ, ή το ένα ή το άλλο)! Ξαφνικά κι ωραία θα σας έρθει το καινούργιο πρόσωπο, αλλά θα γουστάρετε πολύ!

Κι εκεί που θα το σπρώχνετε το θέμα, για να ξεπεράσετε τα όρια, έρχεται μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω (από το ζώδιό σας φεύγει στις 4) κι οι δεσμευμένοι θα δώσετε αγώνα για να κρατήσετε τα μπόσικα και να επιβάλετε την τάξη στο έτερο ήμισυ. Όχι καλέ, μην τρομάζετε, δεν θα έχει ξεστρατίσει, αλλά από την πολλή έκλειψη τον προηγούμενο μήνα, μπορεί να έχει βαρέσει μπιέλες το ζωντανό! Κάπου εκεί, ξεκινάει να λειτουργεί η θαυματουργή Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σας δίνει την δύναμη να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Μάλλον αυτό το τελευταίο δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να σας γράψω, αλλά είναι αγάπες μου, η περίοδος του χρόνου (με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω) που έρχεστε στα ίσα σας και βάζετε και τους άλλους μέσα στην οικογένεια (ή την σχέση σας) στη θέση τους. Επίσης, να μην ξεχάσω να δώσω και συγχαρητήρια, θα βάλετε και λεφτάκια στην άκρη ή -έστω- δεν θα μαδάτε μαργαρίτες στο τέλος του μήνα!

Από Ιχθύ, πως τα πάτε; Γιατί έχει και τέτοιον ο μήνας! Στις 19 περνάει ο Ήλιος στο ζώδιό του, ενώ ο Ερμής όπως σας ανέφερα, θα βρίσκεται ήδη εκεί από τις 11. Παρέα θα κάνουν με τον Ποσειδώνα, πράγμα το οποίο αρχικά θα χαροποιήσει τους πάντες, μόνο για να ανακαλύψουν με έκπληξη ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Για να το κάνω απόλυτα λιανά, στη δική σας περίπτωση, τα θέματα του σπιτιού σας και τα οικογενειακά σας, θα γνωρίσουν την απόλυτη άνθιση, απλά, προσέξτε, μην ενθουσιαστείτε με λόγια ή προοπτικές ή υποσχέσεις που θα ανακοινωθούν! Κατά τα άλλα, πλήρης ευτυχία κι ηρεμία!

Ο Άρης διχάζεται πολύ αυτόν τον μήνα! Περνάει 14 ημέρες με τον Κριό (γιούπι!!!) και 14 με τον Ταύρο (ε, δεν θα τρελαθείτε κιόλας από την χαρά σας). Στις πρώτες 14, κάνετε τρελό παιχνίδι, αφόρητα καλό σεξάκι (σας ζηλεύουμε ήδη) και γενικά θα έχετε κέφι και ρέντα! Στις επόμενες 14, δεν θα χάσετε και τα μυαλά σας κιόλας, αλλά ένα office romance παίζει και να το χτυπήσετε!

Για επιδόρπιο, σας έχω Πανσέληνο στην Παρθένο στις 19. Θα ενθουσιαστείτε εδώ ή να το τυλίξω για το σπίτι; Βασικά για να είμαστε και δίκαιοι απέναντί της, θα σας φέρει ωραία νέα στα επαγγελματικά σας ή θα σας δώσει μια ωραία και φωτεινή θέση στον κοινωνικό σας κύκλο. Όπως και να έχει, enjoy…

Καλό σας Βαλεντίνο σας εύχομαι, γιατί όπως την κόβω την δουλειά, θα περάσετε χάρμα και θα έχετε πολλές προτάσεις!

Αιγόκερως

Καλό κι ερωτικό σας μήνα ομορφιές μου! Είναι όμορφα τα νέα που σας φέρνει ο μήνας του έρωτα κι έχει για εσάς ένα μεγάλο bonus!

Τι είναι αυτό; Μα γιατί σας αποκάλεσα ομορφιές μου στην αρχή, ε; Μα φυσικά, επειδή η Αφροδίτη από τις 4 και για όλο το μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας! Δεν με ενδιαφέρει εάν είστε singles ή μη, τα τυχερά σας θα τα έχετε και με τόκο! Βρε, όσα σας χρωστάει ο Ιανουάριος για τις εκλείψεις που σας κέρασε, θα σας τα αποζημιώσει ο Φεβρουάριος και θα το δείτε!

Ντυθείτε, στολιστείτε, επιδοθείτε σε κούρες ομορφιάς κι ό,τι νομίζετε, φτιάξτε μαλλί κάντε οτιδήποτε τραβάει η ψυχή σας, μια φορά το χρόνο περνάει η Αφροδίτη από κάθε ζώδιο και ΤΩΡΑ είναι η σειρά σας να απολαύσετε (δικαίως) ό,τι τραβάει η ψυχή σας!

Πέρα όμως από την φυσική ομορφιά, θα φέρετε και μια αύρα, ένα σεξαπίλ, έναν αέρα υπεροχής, που θα σας κάνει ακαταμάχητους/ες! Δεν είναι υπονοούμενο, καθαρότατο μήνυμα είναι, θα έχετε επιτυχίες και χωρίς καν να προσπαθήσετε! Μεταξύ μας, κουνήστε και το δαχτυλάκι σας, δεν θα πάθετε τίποτα! Οι δεσμευμένοι/ες θα περάσετε μια πολύ όμορφη περίοδο νηνεμίας, αλλά κι ανεβασμένης ερωτικής διάθεσης με το έτερο ήμισυ! Κοιτάξτε να το καταευχαριστηθείτε!

Και να πω ότι σας ευνοεί ΜΟΝΟ η Αφροδίτη σας; Διαβάστε κι αυτό: μέχρι τις 14 ο Άρης θα είναι στον Κριό. Κάτι ψιλογκρίνιες θα μαστορεύει στα οικογενειακά σας, αλλά αν κλείσετε τα αφτιά, δώσετε τόπο στην οργή και περιμένετε να περάσει στον αγαπημένο σας Ταύρο, τότε… ποιος σας πιάνει!

Το καλύτερο δεν σας το είπα! Ο Άρης στον Ταύρο με την Αφροδίτη που θα είναι ήδη στο ζωδιάκι σας κάνουν σούπερ συνδυασμό και δεν υπάρχει αρσενικό, θηλυκό ή ουδέτερο που θα τολμήσει να σας αντισταθεί! Μην κάθεστε στιγμή άπραγοι/ες! Ολόκληρος ο μήνας σας δίνει ωραιότατες πλανητικές πάσες για να κάνετε να σας συμβούν όσα δεν σας έχουν συμβεί τους τελευταίους 6 μήνες μαζεμένα!

Κι επειδή έχω αδικήσει τον εορτάζοντα του μήνα –δηλαδή τον Υδροχόο- να σας πληροφορήσω ότι μέχρι και τις 18 θα έχει τον Ήλιο παρέα του, ενώ τον Ερμή μέχρι τις 10. Δεν μπορώ να σας πω ψέματα: δεν θα συγκλονίσει τον κόσμο σας, ενώ η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 5 του μήνα, περισσότερο θέλει να ανανεώσει την σχέση σας με το χρήμα και κάποιες πάγιες αξίες που έχετε, αλλά μην φανταστείτε ότι θα νιώσετε και τίποτα να σας γαργαλάει…

Εν τάχει, σας αναφέρω ότι στις 19 ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύς, ενώ στις 11 θα βρίσκεται ήδη εκεί ο Ερμής. Σκέψεις πάνε κι έρχονται και από δω πάνε κι άλλοι. Σιγά!

Τι σας έχω όμως για Πανσέληνο;;;!!! Μια Φεγγαράδα στην όμορφη Παρθένο –στις 19-, που με τον δικό της τρόπο, θα σας κάνει όσα δώρα μπορεί! Θέλετε να ξεσκάσετε; Να αλλάξετε παραστάσεις; Νέες εμπειρίες λαχταράτε; Ε, αυτό το συγκροτημένο απρόβλεπτο (για την Παρθένο μιλάμε άλλωστε) θα σας φτιάξει πολύ ωραία κατάσταση και θα σας φέρει κοντά σε πολλές σας επιθυμίες κι απωθημένα!

Τελικά αν τα αθροίσουμε όλα μαζί, ο Φεβρουάριος βγαίνει ένας πολύ θετικά γεμάτος μήνας για εσάς! Είστε πολύ τυχερά πλάσματα! Διανύστε τον μήνα ερωτικά κι όμορφα!!!

Υδροχόος

Χρόνια σας πολλά, καλά κι αγαπημένα μοναδικά μου Υδροχοάκια! Ο μήνας, που παραδοσιακά σας ανήκει, έχει πολλά καλά και πολλές ευκαιρίες για εσάς!

Για αρχή σας δίνω Ήλιο, Νέα Σελήνη κι Ερμή. Κι αν απορείτε τι να τους κάνετε και πως να τους εκμεταλλευτείτε, η απάντηση είναι απλή: βάλτε τους να δουλέψουν για πάρτη σας! Με τον Ήλιο στο ζώδιό σας, απλώς, λάμψτε. ΟΚ, ακούγεται πολύ τετριμμένο, αλλά μήπως έχετε υποτιμήσει λιγουλάκι τις δυνατότητες που σας δίνονται; Σκεφτείτε για παράδειγμα ότι μπορείτε να κάνετε ό,τι στο καλό γουστάρετε, μέχρι και αλλαγές στην εμφάνισή σας (σαν να ήταν η Αφροδίτη ένα πράγμα στο ζώδιό σας!), να γίνει αισθητή η παρουσία σας, να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος, να γυρίσουν κεφάλια προς εσάς!

Προσθέστε τον Ερμή που μέχρι τις 10 θα είναι στο ζώδιό σας και σκεφτείτε πόσο εξωστρεφείς κι επικοινωνιακοί/ες μπορείτε να γίνετε! Θέλετε να σας τύχει κάτι καλό; Μα δεν έχετε να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να ανοίξετε το στόμα σας και να μιλήσετε. Τόσο απλό. Εξακολουθώ να σας προτρέπω να ακολουθήσετε τον εύκολο δρόμο αυτόν τον μήνα, διότι –σοβαρά σας μιλάω- δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεστε. Είστε ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΙ!!!

Η Νέα Σελήνη -μάλιστα- που θα γίνει στις 5, στο ζώδιό σας, είναι μια μοναδική κι υπέροχη ευκαιρία, να θέσετε ένα προσωπικό στόχο και σε 6 μήνες από σήμερα, να δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Δώστε λίγη βάση σε αυτό που σας έγραψα: δεν θα πέσει μάννα εξ ουρανού σε ένα εξάμηνο. Αν οργανωθείτε κι εργαστείτε πάνω στον στόχο σας, ΝΑΙ, θα τον επιτύχετε!

Η Αφροδίτη, που περιδιαβαίνει καμαρωτή-καμαρωτή τον Αιγόκερω, θα σας ανακουφίσει πολύ ψυχικά, ενώ όσοι είστε singles μπορεί να βρείτε τον έρωτα στα μάτια προσώπου που ποτέ δεν το είχατε πάρει χαμπάρι ότι θα άρεσε! Περίεργο ακούγεται, αλλά μην το πετάξετε από το κρεβάτι, αν πρώτα δεν δώσετε χρόνο για να το μάθετε. Ποτέ δεν ξέρετε από που θα σας έρθει το… καλό πράγμα!

Ο Άρης, μέχρι τις 14, θα κάνε παρέα στον Κριό, μετά θα περάσει στον Ταύρο και θα ρίξει τις στροφές του. Σαν να λέμε ότι το πρώτο μισό του μήνα θα έχετε έντονα λεκτικά πάρε-δώσε, ενώ το δεύτερο οι δεσμευμένοι, κυρίως, Υδροχόοι, θα ρίξετε το βάρος στην οικογένειά σας, στην εστία σας, θα δώσετε εκεί όλη σας την ενέργεια. Μια χαρά το βρίσκω εγώ αυτό κι επικροτώ την απόφασή σας να επενδύσετε και χρόνο και χρήμα και κόπο στο να φέρετε στα ίσα του ολόκληρο το οικογενειακό σας περιβάλλον. Κοινώς, σηκώστε μανίκια και πιάστε δουλειά είτε στο σπίτι είτε στις οικογενειακές σχέσεις και κοιτάξτε να διορθώσετε τυχόν κακώς κείμενα.

Πανσέληνο θα γιορτάσουμε στις 19, στην όμορφη Παρθένο. Εμείς θα γιορτάζουμε το ολόγιομο Φεγγάρι κι εσείς θα νυχτοπερπατάτε, θα κάνετε σεξάκι και θα ψάχνετε το νόημα της ζωής, το οποίο -στην δική σας περίπτωση- θα είναι κρυμμένο κάπου κάτω από… τα σκεπάσματα! Όχι, δεν εννοώ ότι θα κάνετε νάνι, αντιθέτως, θα κάνετε πολύ σεξάκι, φλερτάκι έντονο, ερωτικό, παθιασμένο. Πάθη και λάθη, αλλά ευτυχώς χωρίς ένταση και συνέπειες (να σαι καλά Παρθένε μου με τα ωραία σου τα μετρημένα!), επομένως, το σκορ είναι θετικό!

Για τον Ιχθύ που παίρνει πάσα από εσάς στις 19 δεν έχω να σας πω πολλά. Ήλιος κι Ερμής θα περάσουν σε εκείνον (ο Ερμής στις 11) κι αυτό που έχω να συμβουλεύσω είναι να κρατήσετε τα πόδια σας στην γη και να μην κάνετε κανενός είδους επένδυση ή μην ανοιχτείτε, οικονομικά μιλώντας. Καραδοκεί εκεί χωμένος βαθιά στον Ιχθύ κι ο Ποσειδώνας, δίνοντας λάθος κατευθύνσεις κι άκυρες συμβουλές.

Όμως ο μήνας σας ανήκει: δεσμευμένοι ή μη, ξεδιπλωθείτε. Νιώστε ελεύθεροι/ες να εκφραστείτε, να ρισκάρετε, να επιτρέψετε να σας συμβούν πράγματα και θάματα διότι το Σύμπαν σας κοιτάζει με θετικό βλέμμα!

Καλό Βαλεντίνο, λοιπόν, να έχετε!

Ιχθείς

Καλό Βαλεντίνο σας εύχομαι Ιχθύες μου υπέροχοι και καλό μήνα! Και τα δυο θα έχετε, αφού, εκτός από τον Υδροχόο, γενέθλια θα έχετε κι εσείς.

Κι ενώ οι Υδροχόοι, εστιάζονται στο πρώτο μισό (χονδρικά μιλώντας) του μήνα, εσείς από τις 11, που περνάει ο Ερμής στο ζώδιό σας, αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας! Οφείλω να σας προειδοποιήσω ότι έχετε και τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και για εσάς αυτό δημουργεί μια ιδιαίτερη χημεία. Υπολογίστε ότι θα έρθει και ο Ήλιος πάνω σας στις 19 και θα συμμετέχει κι αυτός κάποια στιγμή στην όλη φάση, δίνοντας σας… μαγικές ιδιότητες! Σας τα λέω μπερδεμένα, ε;

Ας τα ξεμπερδέψω εγώ, γιατί θα μπερδέψετε εσείς (κόσμο και κοσμάκη στα δίχτυα σας!). Ο Ποσειδώνας, που λέτε, όταν γίνει χαρμάνι με τον Ερμή και τον Ήλιο σας, θα σας δώσει μια λάμψη, έναν αέρα, μια αύρα… ακαταμάχητη! Θα μιλάτε και θα είναι σαν υπνωτίζονται οι άλλοι από τα λόγια σας! Θα εμφανίζεστε και θα αλλάζει η ισορροπία υπέρ σας! Ένα πράγμα μόνο να προσέξετε: να μην λέτε πράγματα για τα οποία δεν είστε 100% σίγουροι/ες ότι είναι αληθή. Κατά τα άλλα, θα την πατήσουν πολλές ψυχές μαζί σας!

Η Αφροδίτη, που θα είναι όλο το μήνα σχεδόν στον Αιγόκερω, θα κερνάει και θα πίνει στην υγεία σας ή για να σας το μεταφράσω αλλιώς, θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια ελεγχόμενα δημιουργημένη, αλλά πολύ ανεβασμένη δημοτικότητα, δηλαδή, θα περάσετε μούρλια με φίλους και γνωστούς, θα μάθετε και μερικά νέα πρόσωπα και οι μετοχές σας θα είναι ανεβασμένες, αλλά θα διατηρήσετε και μια πολύ καλή φήμη! Εύγε!

Ο Άρης θα περάσει μισό μήνα παρέα με τον φίλο σας, τον Κριό (μέχρι τις 14) και τον υπόλοιπο μήνα θα ξεχειμωνιάσει στον Ταύρο. Μέχρι λοιπόν τις 14, θα έχετε την δύναμη, το θάρρος και τη φωνή να διεκδικήσετε ό,τι αγαπάτε, από πρόσωπα μέχρι δικαιώματα και χρήματα! Μην την χάσετε την ευκαιρία! Μετά που θα περάσει στον Ταύρο, θα καταλαγιάσει ο τσαμπουκάς μέσα σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σας περάσει κι ο πυρετός της διεκδίκησης! Αμ, δε! Με τον Ταύρο να παίζει το παιχνίδι του «είπα το θέλω, φτύσ’ το και δώσ’ το μου», θα περάσετε μάλλον όμορφα το υπόλοιπο μισό του μήνα, συνεχίζοντας να απαιτείτε και να… παίρνετε!

Αν μου αναρωτιέστε πως στο καλό να εκμεταλλευτείτε τον διπλοζώδιο Άρη, η απάντηση είναι απλή: οι μεν δεσμευμένοι πατάτε πόδι και κάνετε παιχνίδι, οι δε singles, απλώνετε χέρι, ανοίγετε στόμα (θα έχετε βρε και τον Ερμή στο ζώδιό σας, το ξεχάσατε;;;), γοητεύετε και αρπάζετε!

Για να σας ολοκληρώσω την εικόνα, προσθέτω στις 19 του μήνα κι ένα Ολόγιομο Φεγγάρι (Πανσέληνο) στην Παρθένο. Ούτε «αχ», ούτε «βαχ» δεν θέλω να ακούσω! Μια χαρά προξενήτρα είναι κι ωραιότατη κατάσταση θα σας φτιάξει! Μην είστε αχάριστοι/ες! Τυχερές σχέσεις θα ξεκινήσουν, κάποιες άλλες θα προχωρήσουν (στο επόμενο επίπεδο) και κάποιες θα έχουν και τα τυχερά τους!

Ο Υδροχόος, παρεμπιπτόντως, σας το είπα ότι έχει γενέθλια, έτσι; Πείτε του «χρόνια πολλά», διότι μπορεί να έχει μερίδιο στον μήνα (το πρώτο μισό) αλλά όπως καταλαβαίνετε κι εσείς δεν τα πάτε άσχημα, έτσι; Όχι απλά μια χαρά, σούπερ θα εξελιχθεί για εσάς!

Να χαίρεστε και να περνάτε καλά!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ