Γνωστή τραγουδίστρια, γιατροί, επιχειρηματίες και celebrities σε λίστα κυκλώματος κοκαΐνης - Η αστυνομία έχει πάνω από 700 ονόματα

Λίστα «φωτιά»... 

Πασίγνωστα ονόματα περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας που έκανε… ντελίβερι κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα και ακριβά σαλόνια της Αθήνας.

Γιατροί, επιχειρηματίες, γνωστή τραγουδίστρια αλλά και πολλά ακόμα ονόματα συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που έχει στα χέρια της η Ανακρίτρια με τους πελάτες της μεγάλης σπείρας διακίνησης κοκαΐνης στα νυχτερινά κέντρα που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής.

Όλο αυτό το διάστημα και από την στιγμή που οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους τα κινητά που χρησιμοποιούσε η σπείρα, για να διακινεί 24ωρες το 24ωρο κοκαΐνη σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, αλλά και σε επώνυμους πελάτες, ζήτησαν άμεσα την άρση τηλεφωνικού απορρήτου με αποτέλεσμα να καταλήξει στα χέρια τους ένα πελατολόγιο άνω τον 700 ατόμων, οι οποίοι φέρονται συστηματικά να αγόραζαν ποσότητες κοκαΐνης και MDM – “κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη” – από τα μέλη της σπείρας.

Τις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας, ένας 32χρονος Αλβανός, οποίος εισήγαγε από την πατρίδα του την κοκαΐνη και παράλληλα κανόνιζε τα ραντεβού με την πελατεία του κυκλώματος.

Μάλιστα, αποκαλύφθηκε πως το 24ωρο «ντελίβερι» κοκαΐνης γινόταν με αυτοκίνητα, στα οποία είχαν δημιουργήσει ειδικές κρύπτες στα ταμπλό ώστε σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους να μην κινούν υποψίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ