Made in Greece η DIOTERRA: Μέλι, ξηρά σύκα & σταφίδες από τους πρόποδες του όρους Ερύμανθος στην Αχαΐα – Αυθεντικοί διατροφικοί θησαυροί χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά

Ένας τόπος εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Ερύμανθος στην Αχαΐα, σε περιοχή προστατευόμενη από το ευρωπαϊκό δίκτυο Natura 2000, μέσα σε αυτό το παρθένο φυσικό περιβάλλον βρίσκεται το μελισσοκομείο της εταιρείας DIOTERRA.

Σε αυτή τη γη παράγεται το υψηλής ποιότητας μέλι της εταιρείας, που συλλέγεται από τα άφθονα ανθισμένα λουλούδια και το άγριο δάσος της περιοχής.

Αφορμή για τη δημιουργία της εταιρείας εκτός από την ίδια την ελληνική γη και τις μοναδικές ιδιότητές της ήταν και η αγάπη για την υγιεινή μεσογειακή διατροφή των δημιουργών της. Στόχος τους είναι να μοιραστούν τις γεύσεις με τις οποίες μεγάλωσαν και οι ίδιοι και όραμά τους είναι να επαναφέρουν στις γαστρονομικές επιλογές, τους αυθεντικούς θησαυρούς που υπάρχουν σε αφθονία στην ελληνική γη.

Αυθεντικότητα, αγνότητα και κορυφαία ποιότητα είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την DIOTERRA, η οποία προσφέρει 100% φυσικά προϊόντα, υψηλής διατροφικής αξίας, χωρίς τη χρήση πρόσθετων και συντηρητικών.

Τα προϊόντα

Η DIOTERRA προσφέρει υψηλής ποιότητας μέλι, 100% φυσικό, άθερμο και αφιλτράριστο, χωρίς συντηρητικά και προσμείξεις με άλλα είδη μελιού, διατηρώντας όλα τα διατροφικά του οφέλη, ένζυμα και αντιοξειδωτικά.

Το υψηλής ποιότητας Μέλι DIOTERRA συλλέγεται από την πανδαισία των ανθισμένων λουλουδιών του τόπου. Οι παραδοσιακές μελισσοκομικές τεχνικές σε συνδυασμό με τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας που εφαρμόζονται, συνιστούν εγγύηση για την παραγωγή αυτού του γαστρονομικού θησαυρού της Ελληνικής Γης.
Διατίθεται σε τρεις ποικιλίες: Μέλι ανθέων DIOTERRA με τη λεπτή γεύση και το ιδιαίτερο άρωμα μπουκέτου λουλουδιών, μέλι δάσους DIOTERRA με λεπτό άρωμα, ήπια γλυκύτητα και ελαφριά γεύση ρετσινιού και θυμαρίσιο μέλι DΙΟΤΕRRA με ξεχωριστό δυνατό άρωμα και πλούσια γεύση που διαρκεί.

Η DIOTERRA παράγει επίσης εξαιρετικής ποιότητας ώριμα μελωμένα σύκα, εύγευστα, υγιεινά και πλούσια σε φυτικές ίνες. 100% φυσικά, αθείωτα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, αποξηραμένα με φυσικό τρόπο στον ήλιο.Τα Ξηρά Σύκα DIOTERRA, παράγονται από τα συκόδενδρα Ficus carica της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας, όπου το μεσογειακό κλίμα και η μορφολογία του εδάφους δημιουργούν έναν πλούσιο σε σάρκα καρπό, εύγευστο, θρεπτικό και υγιεινό.

Στα top προϊόντα της και η μαύρη σταφίδα με πλούσια γεύση, υπέροχο φρουτώδες άρωμα, χυμώδης, θρεπτική και υγιεινή. 100% φυσική, αθείωτη, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά, αποξηραμένη με φυσικό τρόπο στον ήλιο. H Κορινθιακή Σταφίδα Βοστίτσα DIOTERRA καλλιεργείται αποκλειστικά στην περιοχή της Αιγιάλειας, όπου ο συνδυασμός του πλούσιου εδάφους, της θαλάσσιας αύρας και της ηλιοφάνειας δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για την παραγωγή του διατροφικού αυτού θησαυρού.

Στις σταφίδες έρχεται και η εκλεκτή ελληνική σταφίδα σουλτανίνα ιδιαίτερα χυμώδης, με πλούσια γεύση γεμάτη γλυκύτητα. Θρεπτική και υγιεινή, 100% αθείωτη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών, διαλεγμένη με το χέρι και αποξηραμένη με φυσικό τρόπο στον ήλιο. Η σταφίδα Σουλτανίνα DIOTERRA προέρχεται από αμπελώνες της Πελοποννήσου όπου χρησιμοποιούνται παραδοσιακές καλλιεργητικές τεχνικές, ενώ είναι αποξηραμένη φυσικά στον ήλιο.

Όλα τα προϊόντα της DIOTERRA παράγονται με παραδοσιακές καλλιεργητικές μεθόδους και με τους πιο φυσικούς τρόπους για το καλύτερο ποιοτικό και γευστικό αποτέλεσμα.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ