Καλεσμένη σε γάμο: Εντυπωσιακές προτάσεις για να ντυθείς ανάλογα με την περίσταση - Φώτο

Νομίζω πως το αμέσως επόμενο δυσκολότερο πράγμα από το να παντρευτείς είναι το να πας καλεσμένη σε γάμο.

Σίγουρα καταλαβαίνεις το γιατί. Θα πρέπει να βρεις ένα φόρεμα που να μην είναι τόσο εντυπωσιακό ώστε να επισκιάζει τη νύφη- ειδικά αν είναι πολύ καλή σου φίλη- ταυτόχρονα να βρεις το κατάλληλο για την εποχή που θα είναι ο γάμος και τέλος ανάλογα με το που θα γίνει, πρέπει να βρεις και το αντίστοιχο για την περίσταση. 

Για αυτό τo λόγο το Ediva μας προτείνει μερικές χρήσιμες ιδέες για το τι να φορέσεις!

Καλοκαιρινός γάμος


Καλοκαιρινός γάμος νομίζω είναι ό,τι πιο δύσκολο υπάρχει για όλους. Χρειάζεσαι ένα φόρεμα που να είναι αέρινο, δροσερό και ταυτόχρονα ιδανικό για την περίσταση. Το μήκος που θα συνιστούσα για την συγκεκριμένη περίσταση είναι maxi που θα είναι αέρινο ή πάνω από το γόνατο  έτσι ώστε να μην είναι πολύ «προκλητικό» σε σχέση με ένα mini φόρεμα. Σίγουρα θέλεις χρώμα και χαρά γιατί καλοκαίρι είναι και στην τελική θα το απολαύσεις- και θα υπάρχει και κλιματιστικό κάπου.

Ανοιξιάτικος γάμος


Αχ οι ανοιξιάτικοι γάμοι είναι τόσο ωραίοι. Ανθισμένη φύση, ζέστη τόση, όση ώστε να μην σκας και γενικά μια πολύ όμορφη κατάσταση. Νομίζω πως επιλογές όπως floral φορέματα, αέρινα και με χρώμα είναι ιδανικά. Άλλωστε είναι η κατάλληλη εποχή να λάμψεις με λίγο χρώμα και κάποιο pattern στο φόρεμα σου. Μην ξεχάσεις μια εσάρπα ή μια κομψή ζακέτα σε περίπτωση που βγάλει δροσιά

Φθινοπωρινός γάμος


Οι φθινοπωρινοί γάμοι μοιάζουν με τους ανοιξιάτικους μιας και υπάρχει μια πολύ καλή θερμοκρασία έξω και σου επιτρέπει να φορέσεις τα πάντα.  Σίγουρα χρειάζεσαι κάτι σε περίπτωση που βγάλει κρύο, αλλά πέρα από αυτό οι επιλογές είναι άπειρες. Μπορείς να φορέσεις ένα αέρινο floral φόρεμα που κρατά ακόμα την καλοκαιρινή διάθεση, αλλά και ένα πιο «βαρύ» μονόχρωμο που να δηλώνει τον ερχομό του χειμώνα σιγά σιγά.

Χειμωνιάτικος γάμος


Το χειμώνα τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα από την άποψη ότι έχει κρύο. Δε μπορείς να βάλεις το μάλλινο σου και να πας, αλλά ούτε και το αμάνικο το φόρεμα. Η καλύτερη λύση είναι τα φορέματα με μακρυά μανίκια. Ναι εννοείται πως θα χρειαστείς το παλτό σου και ένα κασκόλ για έξω, αλλά τουλάχιστον θα έχεις τα χέρια σου καλυμμένα. 

Midi φορέματα για γάμο


Τα midi φορέματα είναι από τις πιο αγαπημένες μου επιλογές μιας και είναι τα φορέματα που εμπνέουν και κάτι κλασάτο. Οπότε αν δεν είσαι σίγουρη κατά πόσο θα πρέπει να βάλεις ένα φόρεμα σικ και αυστηρό ή κάτι προσεγμένο αλλά πιο ανάλαφρο η επιλογή σου θα είναι ένα midi φόρεμα. Άσε που έχει και το κατάλληλο μήκος. Ούτε πολύ κοντό, ούτε πολύ μακρύ. Με το σωστό ζευγάρι παπούτσια και τα κατάλληλα αξεσουάρ θα το αποθεώσεις το look.

Maxi φορέματα για γάμο


Τα maxi φορέματα είναι πάντα μια καλή επιλογή ανεξάρτητα από την εποχή. Είναι κομψά, αναδεικνύουν όμορφα την σιλουέτα σου και μπορείς να επιλέξεις εσύ το βαθμό «προκλητικότητας» που θα έχουν- κάποιο κόψιμο, έντονο μπούστο. Βέβαια αν δεν είσαι ιδιαίτερα ψηλή, θυμήσου να μαζέψεις το φόρεμα και να το φέρεις στο σωστό ύψος, έτσι ώστε να μην φαίνεται άσχημο άμα σέρνεται.

Chic προτάσεις


Είναι και αυτοί οι γάμοι που είναι πιο glamour και πιο επίσημοι από άλλους, οπότε και ξέρεις ότι πρέπει να φορέσεις κάτι πιο chic και προσεγμένο. Θα σου πρότεινα επιλογές σε φόρεμα με δαντέλα ή πιο σταθερά και απαλά υφάσματα και σίγουρα ένα λιτό μακιγιάζ και χτένισμα για να έχεις τόση, όση υπερβολή χρειάζεσαι λόγω της ημέρας.

Plus size προτάσεις για φορέματα


Αναρωτιέσαι γιατί να υπάρχει αυτή η κατηγορία; Γιατί είναι πολλές γυναίκες plus size που αποφεύγουν να φορέσουν κάτι που τους αρέσει ή κάτι εντυπωσιακό επειδή νιώθουν άβολα με το μέγεθος τους. Ένα έχω να σας πω κορίτσια μου! Αν κάτι σου πάει και σου αρέσει και ταιριάζει με την προσωπικότητα σου βάλτο. Επειδή έχεις παραπάνω κιλά δεν σημαίνει θα πρέπει να ντρέπεσαι. Ανάλαφρα φουστάνια που θα αναδεικνύουν τα δυνατά σου σημεία- μπούστο, πόδια, λεπτοί αστράγαλοι, ώμοι- είναι μόνο λίγα από την γκάμα επιλογών σου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ