Πάνος Καμμένος: «100 φορές με πούλησε ο Τσίπρας - Γι' αυτό θα... πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή» (Βίντεο)

«Εγώ τον έκανα πρωθυπουργό» επισήμανε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την πικρία του για τον Αλέξη Τσίπρας, λέγοντας για ακόμα μία φορά ότι ο πρωθυπουργός «τον πούλησε 100 φορές».

«Δεν έχω ξαναμιλήσει με τον Τσίπρα, προσπάθησε με αποστασία να πάρει στελέχη μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ο Πάνος Καμμένος συμπλήρωσε κατά την τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ: «Εγώ τον έκανα πρωθυπουργό, εγώ του άνοιξα την πόρτα στις ΗΠΑ».

Εν συνεχεία, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: «Στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν τρελές ιδέες κι εγώ τους κοντρολάριζα. Είπα στον Τσίπρα πως δεν θα γίνω απατημένη σύζυγος. Παρ' όλα αυτά, 100 φορές με πούλησε ο Τσίπρας. Για αυτό θα... πίνουμε γκαζόζα στη Βουλή».

Ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε: «Η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα εφαρμοστεί ποτέ. Και να έριχνα την κυβέρνηση και να ερχόταν ο Μητσοτάκης, πάλι Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν».

Για την Έλενα Κουντουρά, ο Πάνος Καμμένος τόνισε: «Η Κουντουρά μού είχε πει ότι δεν θα ψήφιζε τις Πρέσπες ποτέ».

Ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και στο ότι ο Αριστείδης Φωκάς έχασε την ψηφοφορία, την Τρίτη, επειδή ήπιε μια γκαζόζα: «Του είπα "θα πας επιδεικτικά και θα πιεις μια γκαζόζα στο καφενείο της Βουλής" για να καταλάβουν τι σημαίνει "εγκαταλείπω τους ΑΝΕΛ" και μένω με τρεις υπουργούς».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Ξεκινάει η ψηφοφορία εκείνη τη στιγμή. Για τον λόγο ότι είχα πιει μια γκαζόζα στο κυλικείο, πήγα στην τουαλέτα. Έλειψα για δύο λεπτά. Πού προβλέπει ο κανονισμός να σταματάει η διαδικασία και να πηγαίνουμε σε ονομαστική. Αυτό που κάνατε είναι για γέλια. Δεν είναι η ιστορία που ανέφερα για γέλια. Αν μπορείτε να με πείτε σε ποιο άρθρο του κανονισμού της Βουλής αναφέρεται αυτό που έγινε χθες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ