Όλη η λίστα: 50 υποψήφιους βουλευτές ανακοίνωσε η ΝΔ - Οι εκπλήξεις

Σε προεκλογικούς ρυθμούς η ΝΔ... 

Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων που θα κατέβουν στις εθνικές εκλογές του 2019, έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα η ηγεσία της ΝΔ. Πρόκειται για στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της ΝΔ.

Συγκεκριμένα «πρόκειται για γραμματείς της ΝΔ, αναπληρωτές γραμματείς, αναπληρωτές εκπροσώπους, αλλά και στενούς συνεργάτες και συμβούλους του προέδρου της ΝΔ τους οποίους ο κ. Μητσοτάκης επιθυμεί να ευχαριστήσει προσωπικά για τη μέχρι τώρα συμβολή τους», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς. Παράλληλα η ΝΔ σήμερα ανακοινώνει και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της τής πρώην Β΄ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ.

«Την ώρα που η κυβέρνηση- κουρελού προσπαθεί να επιβιώσει με υλικά και μεθόδους του παρελθόντος, η ΝΔ κάνει πράξη την πλήρη ανανέωση του οργανωτικού της σχήματος ενόψει των επικείμενων εκλογών» αναφέρει η ΝΔ.

Τέλος αύριο σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις των νέων γραμματειών, και των δεκάδων νέων στελεχών που θα δώσουν από την πρώτη γραμμή τις εκλογικές μάχες του 2019. Ενδεικτικό της ριζικής ανανέωσης, σημειώνει η Πειραιώς, είναι ότι το νέο σχήμα θα απαρτίζεται από νέα πρόσωπα σε ποσοστό 73%, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας τους είναι τα 42 έτη. 

Μεταξύ αυτών οι δύο αναπληρωτές εκπρόσωποι τύπου Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Νίκος Ρωμανός που θα πολιτευτούν στο Νότιο Τομέα της πρώην Β Αθηνών και το Βόρειο Τομέα αντίστοιχα.

Παραμένει στη θέση της η εκπρόσωπος τύπου Μαρία Σπυράκη όπως και η αναπληρώτρια Σοφία Ζαχαράκη και την επικοινωνιακή "τρόικα" της ΝΔ θα συμπληρώσει ο Γιάννης Μαστρογεωργίου, διευθυντής της δεξαμενής σκέψης (think tank) της Αννας Διαμαντοπούλου ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, που το φθινόπωρο είχε αναλάβει γενικός διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Κωνσταντίνος Καραμανλής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ