Ilaeira Mountain Resort: Πολυτελείς σουίτες, ιδιωτικές κατοικίες ή βίλες & εξαιρετική τοπική κουζίνα σε μία κατάφυτη από έλατα πλαγιά του Ταϋγέτου

Στις παρυφές του Ταϋγέτου, σε μία κατάφυτη από έλατα πλαγιά, σε έναν χώρο υψηλής αισθητικής θα μπορέσετε να χαλαρώσετε με τους ήχους του δάσους.

Το Ιλάειρα Mountain Resort βρίσκεται κάτω από την πυραμίδα του Ταϋγέτου, σε υψόμετρο 850 μέτρων, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, με μπαλκόνι του όλο το Λακωνικό κάμπο.

Στο Ιλάειρα Mountain Resort θα απολαύσετε τη διαμονή σας και θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες, επιλέγοντας μία από τις πολυτελείς σουίτες, ιδιωτικές κατοικίες ή βίλες. Δοκιμάστε την τοπική παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής και περιπλανηθείτε στα ανεξερεύνητα μονοπάτια του Ταυγέτου. Αφεθείτε στις πολυτελείς παροχές του resort και απολαύστε την θέα από την καταγάλανη πισίνα.

Το Ilaeira Mountain Resort είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό και μαγευτικό ξενοδοχείο 5 αστέρων,  συνδυάζοντας αξεπέραστο service και εκπληκτικές παροχές. Τα βραβεία και οι διακρίσεις του ξενοδοχείου επί σειρά ετών είναι η εγγύηση για τις άριστες παροχές που προσφέρει.

Είναι το κατάλληλο μέρος σε περίπτωση που θέλετε να χαθείτε στη μαγεία της φύσης, να περάσετε λίγο χρόνο μακριά από τη βουή της πόλης, να εξερευνήσετε τα γραφικά χωριά, και να απολαύσετε βόλτες στα πέτρινα γεφύρια της περιοχής.

Ο Ταΰγετος έχει πολλές ανεξερεύνητες γωνιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε. Φυσικά η εμπειρία συμπληρώνεται μαζεύοντας βότανα της περιοχής, φρέσκια ρίγανη, τσάι και μέντα ή μπορείτε πολύ απλά να τα προμηθευτείτε από το μαγαζάκι του ξενοδοχείου.

Δείτε όλη τη συνέχεια στο Made in Greece.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ