Ποτέ δεν είναι αργά για να ζητήσει συγνώμη ένας γαλαζοαίματος: Ο πρίγκιπας Φίλιππος "εκφράζει την βαθιά του λύπη" (φώτο)

O Δούκας του Εδιμβούργου ζήτησε συγνώμη από την γυναίκα που τραυμάτισε σε τροχαίο

Ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ το αποφάσισε έστω κι αργά: Ζήτησε συγνώμη από την γυναίκα που είχε τραυματίσει με το αυτοκίνητο του.  Ο πρίγκιπας Φίλιππος  έστειλε επιστολή στην Emma Fairweather.

Η 46χρονη μητέρα δύο παιδιών είναι η γυναίκα που υπέστη κάταγμα στον καρπό της όταν το Land Rover Freelander που οδηγούσε ο Δούκας του Εδιμβούργου έπεσε πάνω στο Kia που οδηγούσε εκείνη και το ανέτρεψε.

Η εφημερίδα Sunday Mirror, δημοσίευσε ένα αντίγραφο της επιστολής που έγραψε και απέστειλε ο Φίλιππος στην Έμα Φεαρουέδερ, επιβάτιδα του Kia με το οποίο συγκρούστηκε ο πρίγκιπας .

«Θα ήθελα να ξέρετε πόσο λυπάμαι για τον ρόλο μου στο ατύχημα... Δεν μπορώ να φανταστώ πώς δεν είδα το αυτοκίνητο να έρχεται και αισθάνομαι συντετριμμένος για τις συνέπειες», αναφέρεται στην επιστολή που υπογράφεται από τον πρίγκιπα με στυλογράφο με μπλε μελάνι.

Το ατύχημα συνέβη στις 17 Ιανουαρίου στο βασιλικό κτήμα Σάντρινγκχαμ, όπου η Ελισάβετ και ο Φίλιππος περνούν ένα μεγάλο μέρος του χειμώνα.

Το Land Rover Freelander, το οποίο οδηγούσε ο πρίγκιπας, έβγαινε στον κεντρικό δρόμο όταν συγκρούστηκε με ένα Kia και ανατράπηκε.

Ο πρίγκιπας δεν έπαθε το παραμικρό. Η οδηγός του Kia είχε αμυχές στο γόνατο, ενώ η επιβάτιδα, η Έμα Φεαρουέδερ, έσπασε τον καρπό της, και το μωρό στο πίσω κάθισμα δεν τραυματίστηκε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ