Παντρεύτηκε ο "Survivor" Γιάννης Τσίλης και όλοι οι παίχτες πήγαν στις χαρές του (φώτο-βίντεο)

Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρία Σαμαρίνου και Νίκος Θωμάς  έδωσαν το παρών για να δουν τον φίλο τους και πρώην συμπαίκτη τους να παντρεύεται την καλή του. 

Ο πρώην παίκτης του Survivor Γιάννης Τσίλης άφησε τον κόσμο των εργένηδων και ένωσε για πάντα τη ζωή του με την αγαπημένη του Λένα , εχθές το βράδυ.  Ο Ολυμπιονίκης της κωπηλασίας παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Λένα Αγελαδοπούλου, στην οποία είχε κάνει πρόταση γάμου μπροστά στις κάμερες, λίγο προτού αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, τέτοια εποχή περίπου, πριν από έναν χρόνο.Ο γάμος τους έγινε στα Ιωάννινα, τόπο καταγωγής του γαμπρού και όπως ήταν επόμενο όλο το Survivor ήταν εκεί.

Κατερίνα Δαλάκα, Εύη Σαλταφερίδου, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρία Σαμαρίνου και Νίκος Θωμάς  έδωσαν το παρών για να δουν τον φίλο τους και πρώην συμπαίκτη τους να παντρεύεται την καλή του. 

Τόσο ο γαμπρός όσο και η νύφη έχουν μεγάλο πάθος για τις μηχανές, έτσι ο Γιάννης Τσίλης έφτασε στην εκκλησία με μηχανή. Η νύφη ήταν πανέμορφη με υπέροχο νυφικό και μακρύ πέπλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gtsilis @lena_53_cowbird na zisete paidia mono xares kai xamogela stin zwi sas, panta erwteumenoi kai agapimenoi ???❤❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Dalaka (@katerina_dalaka) στις

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό ναό Αγίας Σοφίας στην Ανατολή Ιωαννίνων, στις 6 το απόγευμα και κουμπάροι του Γιάννη Τσίλη και της Λένας Αγελαδοπούλου ήταν ο Βασίλης Τάσσης και η Αννίτα Στάμου, ενώ το γλέντι που ακολούθησε έγινε σε χώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την πόλη των Ιωαννίνων. Και φυσικά όλοι οι Survivors ήταν εκεί και δεν σταμάτησαν να ποστάρουν φωτό και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ