Ο Αλέκος Συσσοβίτης μίλησε για όλα: Το δεσμό του με την Καριοφυλλιά Καραμπέτη - την προτίμηση του στην Κατερίνα Λέχου (βίντεο)

Η παιδική ηλικία, η πρώτη φορά που πήγε με γυναίκα, οι έρωτες, οι παρέες... και το γιατί δεν ζήλευε καθόλου τον Γεωργούλη...

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται". Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλους και για όλα και δεν δίστασε να αποκαλύψει πολύ προσωπικές πτυχές της ζωής του.

Μοιράζαμε τις κοπέλες και παρέα με τους φίλους μου τις είχαμε

«Ήμουν αλητάκος, αλάνιζα πολύ, ήμουν πολύ της αλάνας. Μπορεί να παίζαμε ξύλο επειδή κάποιος πείραξε τον φίλο μας παρά μια γυναίκα. Είχε πολύ ωραία παιδιά η παρέα μου στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς ο καθένας είχε τη γυναίκα του.

Και οι κοπέλες που ήταν στην παρέα μας δεν είχαν να διεκδικήσουν τον έναν και μόνο, είχαν να διαλέξουν. Και μεταξύ μας τις μοιράζαμε τις κοπέλες και παρέα με τους φίλους μου τις είχαμε, ήταν άγρια τα νιάτα.

Sex - drugs and... rock n’ roll...

Ήταν εποχές πολύ πιο φιλελεύθερες και το χαρακτηριστικό, το οποίο όλοι αγαπάμε και λέμε, sex drugs and rock n’ roll, ήταν ένα έντονο κύμα απελευθέρωσης. Η παρέα μου υπέφερε από τα ναρκωτικά, εγώ τη λούφαρα.

H πρώτη φορά με γυναίκα - Δεν θα την ξεχάσει ποτέ

Η πρώτη μου φορά είχε γίνει στην Πάρο και σε μεγάλη ηλικία, 17 χρονών, με μία Νορβηγίδα Τζαμαϊκανή. Υπέροχη εμπειρία, καταπληκτική εμπειρία. Χορεύαμε εξ αποστάσεως σε μία ντίσκο, κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον πολύ έντονα, μετά από κάποια ώρα έπαιξε ένα μπλουζ, χαμήλωσαν τα φώτα, δεν είπαμε κουβέντα, φιληθήκαμε και αυτό ήταν. Μετά συστηθήκαμε, μετά μιλήσαμε, μετά είπαμε πώς σε λένε… Ήταν κάτι πολύ έντονο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Για την Καριοφυλια Καραμπετη 

Η πρώτη μου ταινία ήταν η Ελεύθερη Κατάδυση με συμπρωταγωνίστριες την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και τη Βαλέρια Χριστοδουλίδου.

Εκεί γνωριστήκαμε με την Καρυοφυλλιά, ήμασταν ενάμιση χρόνο παρέα. Είναι η πρώτη γυναίκα που θα σηκώσει το τηλέφωνο να μου πει χρόνια πολλά κάθε φορά που έχω γενέθλια και με δακρύζει αυτό το πράγμα», εξομολογήθηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Μου πάει καλύτερα η Κατερίνα Λέχου

Το “Είσαι το ταίρι μου” ήταν σημαντική δουλειά για μένα, αλλά σημαντικότερη ήταν η “Αίθουσα του Θρόνου”. Φυσικά και θα ξανά έκανα το Ταίρι. Μάλιστα πρόσφατα που βρέθηκα με τον Αλέξη αναρωτιόμασταν αν θα το ξανά κάναμε και οι δύο συμφωνήσαμε πως θα δεχόμασταν μόνο αν ήμασταν όλοι που ήμασταν και στο αρχικό.

Δεν ζήλευα καθόλου τον Γεωργούλη γιατί η μισή Ελλάδα ήθελε εκείνον και η υπόλοιπη εμένα. Και η Βίκυ και η Κατερίνα μου αρέσουν, όμως μου πάνε πιο πολύ γυναίκες σαν την Κατερίνα Λέχου.»

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ