Good News: Το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Και το όνομα αυτής.... Αλίκη - Η κόρη του βαφτισιμιού της εθνικής μας σταρ θα πάρει το όνομα της

Υπέροχα νέα για τους θαυμαστές της εθνικής μας σταρ. Μια νέα Αλίκη Βουγιουκλάκη έρχεται. Ο ανιψιός και βαφτισιμιός της Αλίκης , Αιμίλιος Βουγιουκλάκης μίλησε  στον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα για την εφημερίδα  Espresso.

Ο 35χρονος Αιμίλιος είναι γιος του μεγαλύτερου αδερφού της Αλίκης, Αντώνη Βουγιουκλάκη και είναι αναπληρωτής γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας. Ανάμεσα σε άλλα ο ανιψιός της Αλίκης ανέφερε ότι σε περίπου 3 εβδομάδες η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο την κόρη τους, η οποία θα πάρει το όνομα της διάσημης  θείας του.

«Επειδή είναι κοριτσάκι θα το ονομάσουμε Αλίκη. Το είχαμε αποφασίσει όλη η οικογένεια από κοινού από πολύ νωρίς. Κυρίως ήταν επιθυμία του πατέρα μου Αντώνη, αλλά και του θείου μου Τάκη Βουγιουκλάκη.

Όπως ήταν επιθυμία και της θείας μου, της Αλίκης, να υπάρχει το όνομα της σε ένα κορίτσι από την οικογένεια. Μάλιστα, όπως μου είχε πει και ο πατέρας μου, όταν εγώ ήμουν ακόμα στην κοιλιά της μάνας μου, η Αλίκη είχε εκδηλώσει την επιθυμία αν εγώ έβγαινα κορίτσι να με βάφτιζε η ίδια Αλίκη.

Τώρα έρχεται η δεύτερη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ζωή όλης της οικογένειας και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι για αυτό το γεγονός.

Όσον αφορά το αν γνωρίζει ο ξάδερφος και γιος της Αλίκης, Γιάννης Παπαμιχαήλ, για αυτή την απόφαση της οικογένειας ο Αιμίλιος απάντησε: «Με τον Γιάννη δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό το γεγονός. Προφανώς, θα το ξέρει…»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ