Βίντεο: Νέο ντοκιμαντέρ με την ιστορία δύο αγοριών που ισχυρίζονται ότι τα κακοποίησε σεξουαλικά ο Μάικλ Τζάκσον

Μια ταινία ντοκιμαντέρ για δύο αγόρια που κατηγόρησαν τον Michael Jackson για σεξουαλική κακοποίηση έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance. Η ταινία έχει τίτλο 'Leaving Neverland.'

Ο Μάικλ Τζάκσον  έδωσε στα νεαρά αρσενικά του θύματα κοσμήματα σε αντάλλαγμα για σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με το  νέο ντοκιμαντέρ "Leaving Neverland",  (Εγκαταλείποντας την χώρα του ποτέ), το οποίο αναφέρει λεπτομερώς νέες ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης από τον βασιλιά της ποπ σε νεαρά αγόρια.

Η εκρηκτική τετράωρη ταινία, η οποία έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της την Παρασκευή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance στο Park City της Γιούτα, κατηγορεί τον βασιλιά της ποπ ότι διοργάνωσε ακόμα και έναν ψεύτικο γάμο και έδωσε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε νεαρό αγόρι.

 

 

Η ταινία επικεντρώνεται στις ιστορίες των Wade Robson και  James Safechuck, οι οποίοι είχαν ισχυριστεί ότι ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης με δράστη τον Μάικλ Τζάκσον. 

Ο βασιλιάς της ποπ, στη διάρκεια της ζωής του, είχε αρνηθεί κατηγορηματικά ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρά αγόρια. Οι δικοί του άνθρωποι, σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ λένε ότι είναι μια προσπάθεια να "δολοφονήσουν" τον θρύλο  Μάικλ Τζάκσον μετά το θάνατο του, σπιλώνοντας την μνήμη του , όπως αναφέρει η Daily Mail

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ