Ο γαλαζοαίματος πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε ευτυχισμένη την θνητή Κέιτ - Δυνατά χαμόγελα (φώτο)

"Μου έδωσες κάτι που κανείς δεν είχε πριν"

Παντρεύτηκαν το 2011. Η "κοινή θνητή" Κέιτ Μίντλετον έγινε σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Από τότε οι δυό τους είναι ένα από τα πιο αγαπημένα βασιλικά ζευγάρια της Ευρώπης.

Η ευτυχία τους μεγάλωσε όταν ήρθαν στον κόσμο τα τρία παιδιά τους: Η πριγκίπισσα Σάρλοτ, ο πρίγκιπας Τζορτζ και ο πρίγκιπας Λουδοβίκος. Η Κέιτ γνώρισε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, κατά την διάρκεια των φοιτητικών τους χρόνων στο Πανεπιστήμιο Σεντ Άντριους (University of Saint Andrews).

 Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες τους, με τον διεθνή τύπο να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα ήταν το κορίτσι του πρίγκιπα. Το Κλάρενς Χάουζ δεν αρνήθηκε τη σχέση τους. Η θέση της Κέιτ πάντως ως η «ανεπίσημη κοπέλα του Πρίγκιπα» της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της.

Αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2010 στην Κένυα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους εκεί. Στις 29 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε και ο γάμος τους, στο Αββαείο του Ουέστμινστερ (Λονδίνο) . Μετά το γάμο τους ο  Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έλαβαν τον τίτλο του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Οκτώ χρόνια μετά η Κέιτ κι ο Ουίλιαμ είναι ερωτευμένοι όσο την πρώτη στιγμή. Η σελίδα Great Women στο instagram, δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες του ζευγαριού. Στη λεζάντα γράφει ένα ποίημα που αφιερώνει η Κέιτ στον πρίγκιπα Ουίλιαμ:

" Μου έδωσες κάτι που κανείς δεν είχε πριν, μου έδωσες ειρήνη, όπως ένας ποταμός που κυλούσε ορμητικά, παρασύρθηκε από το ρεύμα για πολύ καιρό, έτσι έκανες τα "νερά" μου γαλήνια,

Βρήκα ξεκούραση στην αγκαλιά σου"

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ