Masterchef 3: Ο παίκτης που έζησε την τραυματική εμπειρία στο Μπατακλάν – Εντυπωσίασε τους κριτές και πήρε ποδιά (βίντεο)

Η απίστευτη ιστορία του Παντελή! 

Δυναμικό ξεκίνημα έχει κάνει το Masterchef 3 κερδίζοντας με το καλημέρα τους τηλεθεατές, ενώ οι ανθρώπινες ιστορίες που έχουν ζήσει οι συμμετέχοντες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Στο επεισόδιο της Τρίτης μάθαμε για την ιστορία του Ζαχίρ ο οποίος έζησε πολύ δύσκολα αφού έχασε αδέρφια και πατέρα στο πόλεμο του Αφγανιστάν.

Άλλη μια ιστορία όμως συγκίνησε τόσο τους κριτές όσο και τους τηλεθεατές. Αυτή την φορά ο Ο Παντελής, ένα νεαρό παιδί εξομολογήθηκε πως είχε μια τραυματική εμπειρία στην Πόλη του Φωτός, η οποία του δημιούργησε πολλές ανασφάλειες και θέλησε να γυρίσει στην πατρίδα του, όπου αισθανόταν πιο ασφαλής.

Σε ερώτηση του κριτή Σωτήρη Κοντιζά για ποιο λόγο αποφάσισε να εγκαταλείψει το Παρίσι και να γυρίσει στην Ελλάδα, ο Παντελής εξομολογήθηκε πως έζησε τον τρόμο και τη φρίκη των επιθέσεων της 13ης Νοεμβρίου το 2015 στο Παρίσι, ένα τραγικό γεγονός που έχει μείνει αξέχαστο σε όλο τον κόσμο. Εκείνο το απόγευμα σημειώθηκε μια σειρά από βίαιες επιθέσεις, με την επίθεση στο Θέατρο Μπατακλάν να θρηνεί τα περισσότερα θύματα. Όπως εξομολογήθηκε ο Παντελής, το διαμέρισμά του ήταν απέναντι από το Μπατακλάν και έγινε μάρτυρας των πυροβολισμών, των τραυματισμών και του τρόμου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ