To «αντίο» του δημοσιογραφικού κόσμου στον Θέμο Αναστασιάδη που «έφυγε» από τη ζωή (Φωτό)

Τα μηνύματα κι οι αναμνήσεις.

Ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη βύθισε στη θίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Πολλοί συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον Θέμο Αναστασιάδη με ένα μήνυμα ή με μια ανάμνηση.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Αντε γειά Θέμο Αναστασιάδη ... Τον έπεισα να βγεί πρώτη φορά στην τηλεόραση του Mega Channel οταν ηταν διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή « Θα πάει να συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη με την οποία συμπαρουσίαζα τότε (1992) την πρωινή εκπομπή Ήρθε ως σχολιαστής της επικαιρότητας καί ήταν τόσο μα τόσο σοβαρός - Δεν ήθελε με τίποτε να βγεί στο γυαλί - Ποτέ δεν φανταζόμουν οτι θα εκανε καριέρα στην τηλεόραση με σατιρικές εκπομπές & τόσο χιούμορ!!!η φωτό είναι απο την εκπομπή Ολυμπιάδα Ολη η Ελλάδα που παρουσίαζα με τον Μπάμπη Παπαναγιώτου το 2004 @protothema#protothema#themosanastasiadis#

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irene Nikolopoulou A (@irenenikolopoulou) στις

Η Ειρήνη Νικολοπούλου έγραψε στο Instagram: «Άντε γεια, Θέμο Αναστασιάδη. Τον έπεισα να βγεί πρώτη φορά στο Mega Channel όταν ήταν διευθυντής στην «Καθημερινή». Θα συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη. Συμπαρουσίαζα τότε την πρωινή εκπομπή. Ήρθε σχολιαστής της επικαιρότητας, δεν φανταζόμουν ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση, τόσο χιούμορ! Η φωτό είναι από την εκπομπή "Ολυμπιάδα όλη η Ελλάδα" που παρουσίαζα με τον Μπάμπη Παπαναγιώτου το 2004».

 

 

Ο Νίκος Αλιάγας, από τη Γαλλία, κοινοποίησε την είδηση του θανάτου του Θέμου Αναστασιάδη.

 

 

Ο Σταμάτης Μαλέλης ανέφερε: «Αντίο, Θέμο. Δεν θα θα ξεχάσω πόσα περάσαμε. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Το «Νοκ άουτ», τις «Μπίλιες», το «Όλα» ,το αστείρευτο χιούμορ σου, τον σαρκασμό, τον αυτοσαρκασμό σου, την πραγματική φιλία σου που μου έδωσες σε πολύ δύσκολες εποχές. Σ' αγαπάω πολύ! Θα μου λείψεις».

 

 

Ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Α, ρε Θέμο. Τόσο νέος, τόσο ευφυής. Καλό παράδεισο! Κουράγιο στους δικους του ανθρωπους».

 

 

Η Λίζα Δουκακάρου έγραψε: «Μνήμες απο τα παλιά, δημιουργικές βραδιές κάπου εκεί στη Φωκυλίδου με γέλια, φωνές και τη Βασιλική πάντα στο πλάι σου. Καλό παράδεισο, Θέμο! Κουράγιο στην οικογένειά του!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ